OKUŠAO SE KAO BARMEN

SLAVNI HOLIVUDSKI KOMIČAR REKLAMIRA SLOVENSKU VOTKU: ‘Dok je stari za šankom, dođite i pijte koliko hoćete’

Murray (65) je proteklog vikenda u novootvorenom baru ’21 Greenpoint’ u njujorškoj četvrti Brooklyn posluživao goste kao barmen, točeći im votku “Slovenia”.

Slavni američki filmski glumac i komičar Bill Murray u Sjedinjenim Državama reklamira votku ‘Slovenia’ s okusom heljde, proizvod Fructala iz slovenske Ajdovščine.

“RAVNO U RUPU”: Bill Murray pobacao mobitele svojih obožavatelja kroz prozor

Bar je otvorio glumčev sin Homer Murray, reklamirajući lokal parolom: “Dok je stari za šankom, dođite i pijte koliko hoćete”.

Murray živi u okrugu Westchester sjeverno od grada New Yorka.

Ideja o slovenskoj votki s okusom heljde za američka nepca zamisao je slovenskog poduzetnika Emila Gasparija koji je ideju iznio svojim susjedima u Westchesteru, slavnome baletanu Mikhailu Baryshnikovu i Billu Murrayu.

Murray se u zadnjih 30 godina proslavio nizom uspješnih uloga i filmova, među kojima su Tootsie (1982.) u kojemu je igrao s Dustinom Hoffmanom, u oba dijela Istjerivača duhova (Ghostbusters) (1984. i 1989), a za jednu od njih bio je nominiran za Oscara.

KONAČNO JE STIGAO: Izašao trailer za nove ‘Ghostbusterse’ i oduševit će vas!

Gledatelji ga posebno pamte po ulozi glumca Boba Harrisa u filmu Izgubljeni u prijevodu, spoju drame i komedije, u kojem mu je partnerica bila Scarlet Johansson.
Murraya prati reputacija dobrog “connoisseura” alkoholnih pića.

Ove je godine objavljeno da će dobiti i godišnju Nagradu Mark Twain za američki humor.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr