'OBITELJSKI ČOVJEK'

SEKS-SKANDAL TRESE HOLLYWOOD: ‘Znamo tko je glumac koji vodi lanac pedofilije među zvijezdama’

Obožavana holivudska zvijezda godinama vodi dvostruki život. Predstavlja se kao obiteljski tip, a s druge strane vodi lanac pedofilije, tvrdi američki tabloid.

Nakon što je prvi razotkrio da je neimenovani holivudski glumac HIV pozitivan, nakon čega je Charlie Sheen priznao da je riječ o njemu, tabloid Radar Online ponovno diže prašinu svojim tvrdnjama.

PEDOFILIJA U HOLLYWOODU: ‘Predatori su me seksualno zlostavljali i dijelili, imao sam tek 11 godina’

Iako nije otkrio identitet zvijezde koju raskrinkava, tabloid tvrdi da zna detalje o vođi holivudskog pedofilskog lanca koji je glumca Coreya Haima doveo do smrti.

Corey Haim
Corey HaimFoto: Screenshot/YouTube

Haim je 2010. godine umro od posljedica predoziranja nakon što se cijelog života borio s traumama koje je doživio kao dijete. Corey je javno govorio da je bio žrtva organizirane pedofilske skupine u Hollywoodu, a isto tvrdi i njegov dugogodišnji prijatelj, glumac i glazbenik Corey Feldman.

Predstavlja se kao obiteljski čovjek, a zapravo je monstrum

Haimov zlostavljač nikad nije kažnjen jer je svojom moći i utjecajem ušutkivao glasine protiv sebe, piše Radar Online.

Tabloid dodaje da je riječ o vrlo popularnom glumcu koji se predstavlja kao topao obiteljski čovjek te ima milijune obožavatelja diljem svijeta. Njegov je identitet otkriven nakon četiri godine istraživanja, piše Radar Online.

GLUMAČKA ZVIJEZDA UPOZORAVA: Hollywood je u raljama stotinjak pedofila čije su žrtve djeca-glumci

Neimenovani pedofil je pokojnog Haima zlostavljao u svojoj ili njegovoj prikolici na filmskim setovima te na zabavama.

O tome je u svibnju progovorio i Feldman.

Corey Feldman
Corey FeldmanFoto: Araya Diaz/AFP

“Ne smijem spominjati imena, ali ta je osoba i danas u šoubiznisu  i vrlo je važna. Ljudi žele znati kako je moguće da se ovakve stvari dopuštaju. Dolaze k meni i govore mi neka budem ‘pravi muškarac’ i kažem ime u javnosti”, ispričao je Feldman koji tvrdi da ne smije nikoga imenovati jer mu to brani kalifornijski zakon. Naime, njihovi su slučajevi odavno pod zastarom.

‘Hollywood je leglo pedofila’

O raskalašenim zabavama na kojima se zlostavljaju tinejdžerske zvijezde progovorio je i Elijah Wood.

On je u intervjuu Sunday Timesu kazao kako su njegove vršnjake u Hollywoodu redovito ‘vrebali’ na zabavama tamošnjih moćnika.

“Nešto se veliko, mračno i dobro organizirano događa u Hollywoodu”, kaže on upozoravajući da ondje ima mnogo ‘zmija’ koje ne mare ni o čemu drugom osim o vlastitim interesima.

Anne Henry, suosnivačica udruge za pomoć djeci-glumcima Bizparents, kaže kako je Hollywood utočište stotinjak aktivnih zlostavljača djece, ali da je započeo tsunami njihova razotkrivanja.

Iako Radar Online još ne zna hoće li otkriti ime zlostavljača o kojem piše, možda je upravo ovo početak tog tsunamija.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr