'Ne želim uvijek biti objekt požude'

Od visokobudžetnih blockbustera do hvaljenih nezavisnih filmova, put Scarlett Johansson prema uspjehu je bio očit. Glumica je sad zaručena i trudna, skoro će se vjenčati, a u najnovijem intervjuu je progovorila o novim izazovima na horizontu: balansiranju između obitelji i karijere.

Scarlett Johansson (29) u posljednje vrijeme većinu vremena provodi u Parizu sa svojim zaručnikom Romainom Dauriacom. Iako se do sad mjesecima nagađalo da je par zaručen, glumica je to potvrdila u najnovijem intervjuu za The Wall Street Journal: ‘Da, zaručeni smo’.

Scarlett, koja je ostvarila niz uspješnih uloga u intervjuu je, između ostalog, progovorila o napetosti koju glumci osjećaju zbog balansiranja između karijere i osobnog života. ‘Stresno je kad niste u mogućnosti provoditi vrijeme s obitelji jer konstantno ganjate rep vlastitog uspjeha. Mora postojati svijet u kojem mogu balansirati te stvari te biti u mogućnosti imati obitelj i snimati film godišnje. Želim biti u mogućnosti imati sve to’, izjavila je glumica.

‘Znam da će uz sve to biti i neke žrtve. To se događa’, nadodala je.

Kad je u pitanju odabir uloga, istaknula je kako ne voli obrasce: ‘Radije bih riskirala s filmom nego bila zaglavljena u obrascu i snimanju istih filmova’.

‘Ne želim uvijek biti glamurozna i u trend, ne želim uvijek biti objekt požude. Ne želim zaglaviti u tome. Jer to ne traje’, nadodala je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr