SRETNO MLADENCI!

PRVO CRKVA, ONDA SLAVLJE LJUBAVI: Iva Šulentić udaje se u subotu, priprema urnebesan tulum

Nakon četiri godine veze svoju će ljubav ovu subotu brakom okruniti voditeljica Iva Šulentić i doktor psihologije Igor Mikloušić.

Ceremonija vjenčanja Ive Šulentić i Igora Mikloušić održat će se u jednoj zagrebačkoj crkvi, a mladenci će nakon toga s kumovima, obitelji i prijateljima slaviti do sitnih jutarnjih sati.

UDAJE SE IVA ŠULENTIĆ: ‘Igor me zaprosio još prošlog ljeta, a svadba će biti plesni tulum’

It's called fashion, look it up! 😂😎 #spontanica #kaknamsetodogodilo #fashionforward #mishovi

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

Za crkvenu su se ceremoniju zaručnici spremili proljetos, pohađajući zaručnički tečaj. Iva je djevojkačku večer proslavila prije dva tjedna tulumom u Beogradu, piše t portal.

O svojoj ljubavi s Igorom, višim asistentom psihologije na Institutu Ivo Pilar i nekadašnjim kolumnistom u Jutarnjem listu, Iva je u posljednje četiri godine, koliko su zajedno, govorila samo jednom, zaključivši kako je on osoba uz koju je konačno istinski sretna.

A walk around the block. 💜 #assisi #mishovi

A photo posted by Iva Sulentic (@minniva) on

“Kao veliki plesni tulum na kojem ćemo okupiti sve drage ljude koji su nam bitni u životu, koje mi volimo i koji vole nas. To je jedino što želimo”, kaže Iva o tome kako zamišlja svoje vjenčanje.

Odlazak na medeni mjesec morat će pričekati – svega pet dana nakon vjenčanja Iva se vraća poslovnim obavezama i već tradicionalnom odlasku na Weekend Media Festival u Rovinj.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr