NIŠTA OD ISPRIKE

PROPALO JAVNO MIRENJE LIDIJE I ŠIMLEŠE: ‘Ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno!’

Iako su ih pokušali pomiriti uživo u programu RTL-a, Lidija Bačić i Bruno Šimleša ipak nisu zakopali prije nekoliko dana isukane ratne sjekire. Šimleša se nije htio ispričati Lidiji, smatrajući kako svojom kolumnom nije uvrijedio žene.

ŠIMLEŠA UZVRATIO LIDIJI BAČIĆ: ‘Drago mi je da si čitala moju kolumnu, ali neke dijelove nisi razumjela…’

“Lidija i bilo tko drugi ima pravo koristiti svoje tijelo na način kako to želi. To je njezino tijelo i njezin život. Ja opet imam pravo misliti i diviti se ljudiam koji imaju izbrušene umove jer me to više impresionira. Ona zna da će tako dobiti na popularnosti i ima pravo to tražiti. I sama je rekla da nije dobila popularnost kada je samo pjevala i nije koristila svoj seksepil. I ona je odlučila svjesno koristiti tijelo. To je njezino pravo, a mi možemo misliti što želimo o tome”, kazao je Šimleša.

RAT SE NASTAVLJA: Rogoznica brani Šimlešu, a Nives Celzijus Lidiju Bačić: ‘Zamisli suze kad djetetu to sve moraš objasniti’

Lidija je, pak, mišljenja da je Šimleša stvorio krivu percepciju o njoj.

“Ja mislim da Bruno ima potpuno krivu percepciju o meni i bilo kojoj drugoj ženi, ali pogotovo o meni. Glas je moj najvažniji alat što se vidi, potvrđuju to i koncerti na koje ljudi dolaze zbog pjesama i mog glasa, a izgled je dodatni bonus. Tko je Šimleša da mene proziva? Naišao je na krivu osobu. Ja nema ništa protiv Brune, ali ovo mu nije bilo lijepo. Trebao bi se ispričati i svim ženama, jer ne znam kako će on biti uzor svojim kćerima. Sram te može biti Bruno”, rekla je Lidija, no do isprike ipak nije došlo.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr