NOVA STARA KARIJERA

POVRATAK POČECIMA: Vlatka Pokos se u Kanadi bavi svojim starim poslom – radom u butiku

Voditeljica i pjevačica se preselila u Kanadu. Stan u Zagrebu je navodno prodala, a stvari je odnijela u rodni Sokolovac.

Vlatka Pokos više nije mogla izdržati život pod povećalom javnosti pa se preselila u Kanadu. Navodno je prodala stan od 54 kvadrata u širem središtu Zagreba, a susjedi u njezinom rodnom Sokolovcu kažu da je u kuću u kojoj joj je živjela baka odnijela stvari u crnim vrećama, pišu 24 sata.

KOJA IMA LJEPŠI PUPAK? Vlatka Pokos i Nataša Janjić odjenule istu haljinu, kojoj bolje stoji?

Voditeljica i pjevačica je Kanadu zavoljela tijekom kratke, ali burne veze s Ličaninom Ivicom Biljanom, kojeg je svojedobno često posjećivala u Torontu.

Vlatka Pokos i Ivica BiljanFoto: Patrik Macek/PIXSELL

Inženjer rudarstva i Vlatka prekinuli su jer on navodno nije mogao podnijeti njezinu burnu prošlost, a ubrzo nakon prekida se vjenčao Kanađankom Janine. No, kako pišu 24 sata, njihov je brak već propao.

Iako je u nekoliko navrata pokušala spasiti vezu s Biljanom, Vlatka je sada navodno započela novi život. Radi u jednom kanadskom butiku pa se može reći da se vratila počecima.

Naime, prije nego je zapjevala u Srebrnim krilima, Pokos je devedesetih prodavala traperice u Petrinjskoj. Nakon izleta u pjevačke vode je ponovno bila prodavačica, u butiku na Trgu bana Jelačića.

Vlatka Pokos na 10. Riječkim stepenicamaFoto: Nel Pavletić/PIXSELL

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr