Otišla čuvati djecu pa glumila sa zvijezdama

Šibenčanka Danira Gović prisjetila se kako joj je bilo na snimanju BBC-jeve serije Hotel Babylon gdje je glumila i s poznatim britanskim glumcem Tonyjem Robinsonom.

Danira Gović, sobarica Tanja Mihajlova u BBC-jevoj hit seriji, istaknula je kako četvrtu sezonu Hotela Babylon, koja opet možete pratiti na malim ekranima, pamti po druženju s Tonyjem Robinsonom, Baldrickom iz Crne guje.

‘Bilo mu je drago kad sam mu rekla da je u Hrvatskoj jako popularan i da bi ga svi prepoznali i zaustavljali na ulici. Čak sam zamolila asistenta da mi omogući da se vozim u istom automobilu s Robinsonom na povratku kući sa seta, kako bih imala priliku još malo pročavrljati s njim’, prisjetila se za TV prilog Ekran http://www.vecernji.hr/scena/danira-govic-baldrick-crne-guje-osvojio-me-humorom-clanak-368027 38-godišnja glumica koja je u Veliku Britaniju otišla sredinom 90-ih kako bi radila kao babysiterica. No, na kraju je završila pred kamerama i imala prilike raditi sa svjetski poznatim glumcima.

Nakon što je snimanje serije završeno, glumica se vratila u Hrvatsku gdje je dobila angažman u šibenskom kazalištu, a nedavno smo je mogli gledati u seriji Loza na HTV-u i to u ulozi Tonke.

‘Bila mi je to prva uloga nakon rođenja sina Paška. Prihvatila sam je jer se snimala blizu Šibenika pa sam sina mogla ostaviti roditeljima na čuvanju, a nakon snimanja vraćala sam se s otoka u Šibenik. Oduševilo me što su lokalni ljudi bili statisti i time seriji dali posebno upečatljivu notu’, rekla je glumica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr