NAKON TEŠKIH OPTUŽBI

OGLASIO SE I BRAD PITT: ‘Sad mi je najbitnija dobrobit naše djece’

Nakon što je svijet protresla bombastična objava razvoda Angeline Jolie i Brada Pitta, njih su dvoje dali izjave za medije.

Angelina Jolie predala je zahtjev za razvod braka u ponedjeljak, a kao razlog je navela ‘nepomirljive razlike’. Kasnije je medijske stupce napunila priča o tome kako je Brad Pitt zapravo ispičutura te je stalno pijan ispred djece, a ni marihuana mu nije strana.

KRAH NAJPOZNATIJEG SVJETSKOG PARA: Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Pitta i zatražila skrbništvo nad djecom

Glumac je navodno imao i aferu s francuskom glumicom Marion Cottilard s kojom trenutno snima film Allied. Angelina je sve saznala nakon što je unajmila privatnog detektiva koji je razotkrio prevaru.

“Ova je odluka donesena zbog zdravlja naše obitelji”, prenio je Angelininu izjavu njezin odvjetnik i dodao kako ona neće komentirati razvod.

Nakon toga oglasio se i Brad Pitt.

PRAVI RAZLOZI RAZVODA ZVJEZDANOG PARA? ‘Brad je napušena ispičutura, varao je Angelinu s Marion Cottilard’

L'amore non esiste. #brangelina 💔

A photo posted by Lucia Caputo (@luciacpt) on

“Ovo me veoma žalosti, ali sad mi je najbitnija dobrobit naše djece. Molim medije da im daju prostora kojeg zaslužuju tijekom ovog izazovnog perioda”, rekao je glumac za People.

Par je u brak uplovio u kolovozu 2014. godina nakon deset zajedničkih godina.

Daddy and kiddos #bradpitt #brangelina #brangelinalover #brangelinafamily

A photo posted by Angelina Jolie Pitt (@brangelinalover) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr