VIDEO: Evo sto Nives Celzijus ima za reci nakon duhovne obnove

Nives Celzijus se vratila s odmora i gostovala je u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ povodom promocije pjesme Karanfili koju je spremila za CMC festival.

Iako su joj momci iz tamburaskog sastava Petica pjevali pjesmu Nece snasa tamburasa, Nives Celzijus odgovorila je suprotno. ‘Kad ih vidim kako su slatki, dala bih se nagovoriti’, rekla je Nives na predstavljanju pjesme Karanfili koju je spremila za CMC festival.

‘Sva sam u kuhanju, sto u kuhinji, sto u glazbi’, izjavila je gostujuci kod Dalibora Petka u njegovom ‘Glazbenom showu’ na Narodnom radiju kazavsi da joj je pjevanje nedostajalo i da je doslo pravo vrijeme za glazbenu poslasticu.

Nives je stigla ravno iz Tel Aviva, gdje se odmarala posljednjih nekoliko dana. Svoj solo status nije zeljela komentirati, ali je zato rado prepricala dojmove s puta. ‘Bila sam i u Jeruzalemu, na duhovnoj obnovi. Odmorila sam se, pocrnila i sad sam sva prposna i spremna za nove pobjede’, kazala je spisateljica koja uoci ljeta najavljuje nastavak svoje uspjesne knjige Gola istina.

No u meduvremenu je odlucila ponovno i pjevati. U tamburaski sastav Petica, kaze da se zaljubila prilikom jednog izlaska s curama, a ubrzo se dogodio i becarac Karanfili.

‘Volim karanfile i velike kite cvijeca, pa je to zvucalo kao dobra kombinacija. Ovog puta nisam ja pisala tekst pa se ogradujem od eventualnih skrivenih misli. Da sam ja pisala mozda bi bilo neko drugo cvijece. Meni visibaba zvuci simpaticno’, kaze Nives koja ce, kaze, po potrebi uzeti i satove juskanja.

Inace, Nives u pjesmi pjeva ‘Kara, kara, karanfili to se meni dragi mili…’

//www.youtube.com/embed/GbQPmVMJhUo

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr