KOST I KOŽA

‘NISAM UOPĆE JEO’: Daniel Radcliffe priznao da se izgladnjivao za novu ulogu

Glavna glumačka zvijezda književne i filmske sage o Harryju Potteru je priznao da se, kako bi smršavio za ulogu u svojem zadnjem filmu Jungle izgladnjivao te da ne isključuje mogućnost da ponovno prihvati ulogu o mladom čarobnjaku koja ga je proslavila.

Daniel Radcliffe (27) se podvrgnuo strogoj dijeti da bi smršavio za ulogu u filmu Jungle u kojem glumi avanturista koji je više tjedana izgubljen u džungli. Priznao je da ga je to “fizički jako iscrpilo”.

SLAVNI HARRY POTTER: Daniel Radcliffe dobio svoju zvijezdu na Stazi slavnih

“Zapravo nisam uopće jeo ili sam jeo vrlo malo kako bih se stesao za ulogu, a snimali smo gotovo od jutra do mraka”, rekao je glumac za Hollywood Reporter.

Otkrio je da je gladovati započeo četiri tjedna prije početka snimanja.

Rekao je i da nije u potpunosti nesklon ponovnom prihvaćanju još jedne uloge o Harryju Potteru, ali da misli kako bi tu životnu fazu trebalo “ostaviti po strani”.

“Nikada neću u potpunosti zatvoriti vrata toj ulozi, to bi bilo uistinu glupo. No mislim da bi se u ulozi trebao okušati netko drugi. Mislim da ću i za 10 godina razmišljati na isti način. Dio mene smatra da neke stvari treba ostaviti za sobom i pritom nastojati ne ‘pokvariti’ nešto što ljudi otprije vole”, rekao je glumac.

Film Jungle je utemeljen na memoarima Yossija Ghinsberga o njegovu putovanju kroz Amazonu koje je pošlo po zlu.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr