RASPJEVANI DVOJNIK

NEVJEROJATNA SLIČNOST! Ovaj mladi glazbenik je ‘isti’ Toše Proeski: ‘Pitaju me jesmo li u rodu’

Mladi srpski pjevač se pokušava probiti na makedonsku scenu, a u tome bi mu mogla pomoći i nevjerojatna sličnost s preminulim glazbenikom.

Andrej Dorić je glazbenik u usponu iz Novog Sada, a u regiji je najpoznatiji kao dvojnik Toše Proeskog.

GDJE JE DANAS POSLJEDNJA DJEVOJKA TOŠE PROESKOG? Godinama se oporavljala od tragičnog gubitka

Andrej (22) se već godinama sa svojim bendom pokušava probiti na makedonsko tržište, a smatra da mu sličnost s legendarnim ‘makedonskim slavujem’ u tome pomaže.

Toše je poginuo 2007. godine u prometnoj nesreći.
Toše je poginuo 2007. godine u prometnoj nesreći.Foto: Robert Anić/PIXSELL

“U pubertetu su me počeli uspoređivati s Tošom, mnogi su mi govorili da izgledam kao on, što mi je uvijek laskalo. Kad sam napunio 18 godina, sve su me češće s njim uspoređivali, čak su me pitali i jesmo li u srodstvu”, rekao je Andrej za makedonski Fokus.

Toše je razlog zbog kojeg se Andrej uopće bavi glazbom. Pokojni pjevač mu je najveći idol, iako ga nikad nije imao priliku upoznati.

“Ugledajući se na njegov rad, humanost i karizmu, pronašao sam svoj put i profesionalno se posvetio glazbi. Već sam snimio šest pjesama i radim na novom materijalu koji ćemo uskoro promovirati “, otkrio je Andrej.

Prije četiri godine snimio je pjesmu na makedonskom jeziku Ladna bezobrazna s kojom je nastupio na festivalu Orhidarski trubaduri. Osvojio je treće mjesto.

“Neki pričaju da pokušavam zamijeniti Tošu, ali to je nemoguće. Ja sam Andrej, a Toše je bio jedan jedini i za njega ne postoji zamjena. Svatko ima svoju sudbinu i svoju zvijezdu vodilj”, zaključio je Andrej.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr