SEVKA SE NIJE POJAVILA

NASTAVAK TRAKAVICE: Milan Popović ispred sudnice zatražio policajca

Srpski milijarder Milan Popović nastavlja susku borbu sa Severinom oko skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom.

Bivši Severinin partner i srpski kralj bakra Milan Popović uplašio se novinara kad je dolazio na novo ročište sa pjevačicom.

MILAN SE ZBOG OVOGA NEĆE LJUTITI: Severina na Instagramu objavila ‘drugačiji’ obiteljski portret

👒 & 🎩 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

Nakon izlaska sa suda ipak je djelovao zadovoljno. Na Općinskom sudu u Zagrebu je tražio da njegov i Sevkin sin Aleksandar tjedan dana živi s njim, a drugi tjedan s njom. Milan je bio odlično raspoložen sve do trenutka kad je ugledao okupljene novinare.

“Traži vas sutkinja”, rekao je prije nego što je s odvjetnicama Natašom Pećerević i Eleonorom Katić ušao u sudnicu. Pred vrata je uskoro stao pravosudni policajac kojeg su zatražile Popovićeve odvjetnice, piše 24 sata.

ZABORAVLJIVI MILAN POPOVIĆ: ‘Nisam tužio Severininu nećakinju Miju’

Severina se nije pojavila, a zastupao ju je odvjetnik Dario Budimir. Na raspravi koja je trajala gotovo dva sata sutkinja je saslušala i djelatnike Centra za socijalnu skrb.

Ekipa za Skopje 💪 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Fotografiju objavljuje Severina Kojic (@severina)

Milanu i Severini ovo je drugi spor na tom sudu – u drugoj tužbi stoji kako Popović traži da Aleksandar živi s njim, a Severina bi mu trebala isplaćivati alimentaciju od 3500 kuna. Također predlaže da ga ona može viđati od srijede do nedjelje svaki drugi tjedan.

Srpski milijarder je protiv pjevačice i njoj bliskih ljudi pokrenuo dvadesetak postupaka. Najnoviji je onaj protiv Igora Kojića zbog objavljivanja dječakovih fotografija na društvenim mrežama. Za svaku Aleksandrovu fotografiju Milan od Igora traži 5000 kuna.

MILAN POPOVIĆ NE ODUSTAJE: ‘Tužio sam Kebu, bojim se za sigurnost sina, da ga ne otmu kao Breninog Stefana!’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr