RASTAJU SE

NAKON ŠTO IM JE ISLAM UNIŠTIO BRAK, KATARSKI BIZNISMEN CITIRAO KUR’AN: Je li ovo simbolična poruka Janet Jackson?

Njihove različite vjere i kulture navodno su imale velik utjecaj na odluku o razvodu braka, a stanje se pogoršalo nakon rođenja sina jer su slavni supružnici imali različite poglede u vezi odgoja.

Čini se da bivši suprug pjevačice Janet Jackson, katarski biznismen Wissam Al Mana, ima poruku za svoju bivšu suprugu, ali i za sve one koji se pitaju zašto je njihovom braku došao kraj.

ISLAM IM UNIŠTIO BRAK? Tek je rodila, a Janet Jackson već se rastaje od oca svog djeteta zbog njegova ponašanja

On je iskoristio svoju web stranicu WissamAlMana.com kako bi podijelio neke osobne stavove i vjerovanja, pa je tako podijelio i jedan citati iz Kur’ana.

“Vi ćete sigurno biti iskušavani u imecima vašim, i životima vašim, i slušat ćete doista mnoge uvrede od onih kojima je data Knjiga prije vas, a i od mnogobožaca. Ali ako budete izdržali i Allaha se bojali pa tako trebaju postupiti oni koji su jakom voljom obdareni”, stoji u citatu.

Al Mana i pjevačica odlučili su se razveti nakon pet godina braka i to samo tri mjeseca nakon rođenja njihova prvog djeteta, sinčića Eissa. Njihove kulturološke razlike postale su prevelik teret za vezu te su odlučili da je razvod najbolje rješenje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr