Najpoznatije blizanke na svijetu na Mljetu jele domaće jastoge

Najpoznatije blizanke na svijetu, glumice i dizajnerice Mary Kate i Ashley Olsen, u društvu svoje prijateljice Nicole Richie, kćerke poznatog glazbenika Lionela Richieja, doputovale su na Jadran.

Odlično raspoložene djevojke jahtu su ‘parkirale’ u blizini poznate uvale Saplunare na otoku Mljetu, a kako bi u lokalnom restoranu isprobale domaće specijalitete.

‘Između ostalog, jele su jastoge iz Turkovice. Bilo ih je ukupno dvanaest, među njima i jedna prelijepa djevojka koja me nakon pola sata od dolaska u restoran pitala kako se zovem i jesam li oženjen. Kasnije sam saznao da je to bila Nicole Richie, kćer poznatog pjevača Lionela Richieja i dobra frendica Paris Hilton’, pohvalio se na svom Facebook profilu vlasnik restorana Adrijan Stermasi.

Uz to, dodao je kako su sestre Olsen i njihovo društvo bili jako pristojni, a čak su se i pristale fotografirati s Adrijanovim kćerkama Vedranom i Anamarijom. ‘Upravo ih slušam kako tulumare na brodu’, jedan je od Adrijanovih komentara na Facebooku. Nakon ovog posjeta Mljetu, sestre Olsen i njihovo društvo otplovile su u nepoznatom smjeru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr