MARION COTILLARD

NAJOMRAŽENIJA ŽENA NA SVIJETU: Je li ona zaista kriva za razvod Angeline Jolie i Brada Pitta?

Svjetski tabloidi od jučer pišu kako je za krah najpoznatijeg bračnog para na svijetu kriva francuska glumica s kojom je Pitt snimio posljednji film.

Nakon što je jučer objavljeno da je Angelina Jolie podnijela papire za razvod s Bradom Pittom, tabloidi su odmah počeli s nagađanjima koji je razlog kraha braka slavnog para.

‘IZMISLILA JE AFERU S TOM FRANCUSKINJOM ZBOG LJUBOMORE!’: Brad Pitt je užasno bijesan na Angelinu zbog optužbi

Neki mediji tvrde da je Pitt imao aferu s francuskom glumicom Marion Cotillard koju je upoznao na setu ratne drame Allied.

JEDNOM PRELJUBNIK, UVIJEK PRELJUBNIK: Ovo su vrući poljupci Brada Pitta i Marion Cotillard koji su razbjesnili Angelinu

No, i Pitt i Cotillard niječu vezu.

Tko je Marion Cotillard?

Chères amies, chers amis, Quelque chose de magique est en train de se produire… Nous sommes si nombreux à donner nos “chaussures en marche” qu’Avaaz a désormais mis en place 15 points de collecte dans tout Paris et sa région pour les dernières 48 heures! Chacun d'entre nous peut participer: il vous suffit de choisir une vieille paire de chaussures, de venir nous les déposer et Avaaz l'ajoutera à des milliers d'autres pour envoyer un incroyable message d'espoir au monde entier. Il ne reste plus que quelques heures! La puissance symbolique de l’installation de chaussures à Paris a touché de nombreuses personnes dans le monde, et des dizaines de milliers nous ont virtuellement rejoints, en se prenant en photo avec leurs chaussures. Plus nous aurons de chaussures et plus notre message sera clair. Déposez vos chaussures dans les prochaines 48h, rejoignez l’évènement Facebook, et montrons au monde entier que notre mouvement ne peut pas être réduit au silence. Avec espoir, Marie, Oli, Andrew, Aloys, Myriam, Camille et toute l'équipe d'Avaaz PS: une fois l’installation terminée, nous ferons don de toutes les chaussures à des organisations humanitaires Link in my bio

A photo posted by @marioncotillard on

Francuska glumica je već devet godina u vezi s glumcem Guillaumeom Canetom s kojim ima i dijete pa nije čudo što su je medijski napisi o vezi s Bradom pogodili.

IZGUBIO ANGELINU, ALI DOBIO LIJEPU VIJEST IZ HRVATSKE: Bradu Pittu odobrena investicija teška 2 milijarde eura kod Šibenika

“Marion i Guillaume su sretni i ovakve tvrdnje nisu nešto što Marion želi čuti”, rekao je izvor za MailOnline.

“Navodi da vara Guillaumea s Bradom su je potpuno slomili. To uopće ne zvuči kao nešto što bi ona učinila”, dodao je izvor.

Brak je razorila ljubomora?

U Alliedu Pitt i Cottilard glume ubojice kojima je misija ubiti njemačkog časnika, a koji se zaljube i vjenčaju. Film bi u američka kina trebao stići u studenom.

Nedugo nakon vijesti o raspadu Brangeline, objavljen je trailer za dotični film u kojem se Pitt i Cotillard strastveno ljube. Tabloidi pišu da je upravo to bila kap koja je prelila čašu i natjerala Jolie da traži razvod.

KRAH NAJPOZNATIJEG SVJETSKOG PARA: Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Pitta i zatražila skrbništvo nad djecom

Izvor za Daily Mail tvrdi da je Angie bila toliko ljubomorna na Marion tijekom snimanja filma da nije željela razgovarati s njom.

“Gledala je u stranu dok joj se Marion obraćala”, kaže izvor.

‘Električna kemija’

Screenshot/Allied
Scena iz ‘Allieda’.Foto: Screenshot/YouTube

Vatru je potpirila i izjava producenta filma, Grahama Kinga.

“Brad i Marion se otpočetka jako poštuju, a čim su se unijeli u likove, kemija među njima je bila električna”, izjavio je King.

OGLASIO SE I BRAD PITT: ‘Sad mi je najbitnija dobrobit naše djece’

Angelina očito nije mogla podnijeti tu kemiju.

Brad i Angelina bili su zajedno 12 godina, od čega dvije godine u braku. Zajedno imaju šestero djece. Vezu su započeli 2005. godine na snimanju filma Gospodin i gospođa Smith.

😍 #marioncotillard #cannes

A photo posted by Marion Cotillard (@cotillarddaily) on

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr