Proglašena najgorom gošćom luksuznog hotela svih vremena!

Miley Cyrus su proglasili najgorom gošćom hotela ikad, nakon što je sa svojom pratnjom izazvala kaos u luksuznom hotelu u New Yorku. Nakon divljanja i urlanja, pjevačica je osoblju hotela rekla da bi trebali biti sretni što je odsjela kod njih.

Strani mediji navode da su se Miley Cyrus i njeni prijatelji ponašali izvan kontrole kad su stigli u Greenwich hotel nakon njenog nastupa u Philadelphiji kojeg je održala u sklopu Bangerz turneje.

Iako se to dogodilo 2. kolovoza, priča je tek sada izašla u medijima.

‘Bilo je kao da je olujni vjetar poharao predvorje hotela. Miley i njeni prijatelji su vrištali i divljali toliko da je menadžment dobio niz pritužbi. Netko je u skupini pušio travu, psovali su glasno i bacali se svugdje po skupom namještaju’, ispričao je jedan od svjedoka.

Kad je osoblje hotela zamolilo pjevačicu da se ona i njeno društvo smire, ona je bila izvan sebe. Rekla je da je toliko novaca ostavila u hotelu da bi trebali biti sretni što je tamo.

Miley Cyrus (21) svojim ponašanjem ne prestaje puniti medijske stupce, a ovo je samo još jedan u nizu, nakon kojeg su za nju rekli da je najgora gošća hotela ikad.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr