‘Cura me potpuno satrala’

Riječki glazbenik, pobjednik showa Ples sa zvijezdama i po novom voditelj novog talk showa na HTV-u progovorio je o svojoj bivšoj curi koja ga je, kako kaže, potpuno satrala.

Marko Tolja, kojeg ćemo svakog petka moći gledati u novoj HTV-ovoj večernjoj emisiji Hit show ne voli baš pričati o privatnom životu.

‘Nije da se skrivam, samo ne guram to pod nos’, objasnio je u intervjuu za Ekran, prilog Večernjeg lista.

Otkrio je i da je njegova djevojka Ana prva cura nakon dugo vremena s kojom je odlučio pokušati. ‘To mi je dosad najduža veza. Do Ane baš nisam imao sreće u ljubavi’, kaže pjevač koji je u vezi već godinu i pol dana.

Na pitanje da li se teško zaljubi ili lako odljubi, odgovorio je: ‘Bio sam lako zaljubljiv. Onda me cura potpuno satrala i ja sam se zatvorio. To je bilo na kraju srednje škole, oko mature. Tada sam se promijenio i još sam takav. Teško govorim o osjećajima. Zato sam i počeo pisati pjesme, da se izrazim. Tada sam odlučio da neću ni ulaziti u vezu. Kod mene nema onog: ‘Cool je cura, idem probati’. S Anom sam odmah vidio da bi to moglo funkcionirati.’

Tolja je ispričao i što se dogodilo. Četiri godine bili smo dobri prijatelji, a onda nam se dogodio klik. Jako smo se zaljubili, ali ona je usput imala dečka. Izlevatila me, i to dvaput na istu foru. Pa smo se posvađali i nismo se dvije godine viđali. Kad smo se nakon toga sreli, ljutnja je bila prošla. Shvatili smo kakvi smo kreteni bili. Dvije godine bio sam njezin cimer u Zagrebu, bez ikakvih ljubavnih varijanti. Stvarno smo najbolji prijatelji. Najvjerojatnije ne bismo bili da se sve to nije dogodilo. I zato vjerujem u muško-ženska prijateljstva.’

Marko Tolja je otkrio i da je njegova mama plakala kad je snimio prvi kantautorski album te da nije mogla vjerovati da su iz njega izašle takve misli.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr