FOTO: 'Da sam znala da ce tako zavrsiti, sigurno bih nosila grudnjak'

Ekipa Footloosea gostovala u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ na Narodnom radiju, gdje su dobili neocekivani poziv, a Maja Suput se raspricala o modricama.

‘Ovaj put cu sigurno nositi grudnjak. Da sam znala da ce tako zavrsiti kako je zavrsilo u zaru borbe, sigurno bih nosila grudnjak, makar to bilo i po cijenu stylinga’, rekla je Maja Suput uoci nove izvedbe mjuzikla Footloose, koji ce se 13. svibnja odigrati u dvorani kina SC u Zagrebu.

Maja je tijekom prosle izvedbe imala problema s haljinom i umalo je cijelu dvoranu pocastila prizorom na svoje golo poprsje. Na njenu srecu na vrijeme se maknula s pozornice.

‘Ako zavrsimo predstavu u outfitu u kojem smo planirali, bit ce super’, zezao je Suputicu njen glumacki partner Nikola Milat.

Ekipa Footloosea gostovala u ‘Glazbenom showu Dalibora Petka’ na Narodnom radiju, gdje su dobili neocekivani poziv.

Naime, producent predstave Branko Glad, koji je trenutno u Americi, ansamblu je prenio pozdrave s Broadwaya, od Deana Pitchforda, autora mjuzikla Footloose.

‘Sprema nam iznenadenje, a cijela ekipa izrazila je veliku zelju pogledati mjuzikl na hrvatskom jeziku’, otkrio je Glad, dok mu je Maja odgovorila da Pitchfordu obavezno posalje njene fotografije te da mu kaze da radi sve sto treba.

Iako se ansambl nije vidio gotovo pola godine, ubrzo su se svega prisjetili. ‘Ma nista nismo zaboravili’, rekao je Bojan Jambrosic, kojem ce se u Lakonogom mjuziklu pridruziti jos jedan kolega, Damir Kedzo.

//www.youtube.com/embed/sUgs1SnrFQk

On glumi grubijana, a svoju je ulogu ocito preozbiljno shvatio. ‘Nema feelinga, tako da cu ga dobro ispljeskati prije izvedbe da ga smirim’, rekla je Suputica, a Kedzo je rekao da udarac na probi bio slucajan te da ce se zauzdati do premijere.

‘Imam ogromnu sljivu na ruci i jednu na guzi’, porucila mu je Maja zorno pokazavsi dio modrica.

Ipak je priznala da ne moze docekati kad ce ponovno zaigrati na kazalisnim daskama uz bok svojim kolegama.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr