Možete li vjerovati da ona muku muči s kilogramima

Ljupka Gojić Mikić, koja je prije šest mjeseci na svijet donijela drugu kćer Milu Amelie, otkrila je da je hvata strah jer još nije skinula kilograme koje je nakupila u trudnoći.

‘U drugoj trudnoći dobila sam 26 kilograma i nisam se previše opterećivala time. Trik je u tome što sam relativno iskusan model, koji se zna dobro zakamuflirati u slojeve odjeće. Ostalo mi je još otprilike sedam kilograma, za koje se nadam da ću ih skinuti prije ljeta i zato s velikim strahom gledam u kalendar’, priznala je Ljupka Gojić Mikić u intervjuu za http://www.story.hr/ljupka-gojic-mikic-mila-je-uglavnom-flegmaticna-a-jana-glavna-frajerica-93259.

Naša najpoznatija manekenka ispričala je i kako je nedavno bez pretjerane pompe u Japanu s obitelji proslavila 30. rođendan.

Ljupka, koja uz Milu Amelie ima i dvoipolgodišnju kćer Janu Siennu, otkrila je i da su djevojčice potpuno različite naravi.

‘Kad sam dobila Janu, neprestano sam sa svojim prijateljicama u nevjerici komentirala intervjue brojnih žena koje su uvijek tvrdile da imaju predivne bebe koje stalno spavaju. Jana je prvih nekoliko mjeseci bila strahovito glasna i živahna beba, pa sam samu sebe uvjeravala da te žene zapravo lažu. Ali kad sam dobila Milu, onda sam shvatila da ima istine u njihovim iskustvima jer je Mila iznimno mirna beba’, izjavila je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr