Tamara Ecclestone objavila fotografiju intimnog trenutka pa je popljuvali

Dok neke slavne žene objavljuju fotografije na kojima doje kako bi razbili nepotreban tabu oko takvog prizora, multimilijunašica Tamara Ecclestone to je napravila pred fotoobjektivom slavnog fotografa.

Bogatašica Tamara Ecclestone otvorila je vrata svog raskošnog doma fotografu Tyleru Shieldsu koji je imao zadatak uhvatiti ‘intimne’ trenutke Tamare, njenog supruga Jaya Rutlanda i njihove osmomjesečne kćeri Sophie.

Fotka koja je izazvala najviše pažnje, dakako, je ona na kojoj Tamara doji Sophiju, dok njen suprug, ležerno zavaljen u stolac za stolom, čita novine.

Fotka nije naišla na pozitivne kritike, za razliku od pozitivnih reakcija na kakve obično naiđu slavne majke koje objave fotku dojenja.

“Ona je dokaz da novac ne može kupiti stil i eleganciju”, rekla je jedna korisnica Twittera, kao komentar na fotografiju.

No, ne priča se samo o toj fotografiji. Tamara puni stupce tabloida, ali i izaziva reakcije na društvenim mrežama nakon što je izjavila da ‘ne zna točnu razliku između kruha i tosta’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr