Kate Middleton ‘razapinju’ jer se sunčala u toplesu

Nakon što je princ Harry svojim ponašanjem narušio ugled kraljevske obitelji, u javnost su procurile fotografije koje nimalo ne pridonose spašavanju njihova obraza. Kate se, naime, sunčala u toplesu, pa je oko toga nastala prava drama.

Britanski časopis Closer izašao je s naslovnicom na kojoj je navodno princeza Kate Middleton u toplesu. Taj je potez podigao veliku medijsku prašinu.

Fotografije su, piše magazin, snimljene u Provansi za vrijeme odmora kraljevskog para, a na njima se vidi, pomalo zamućena, Kate Middleton u toplesu. Magazin Closer izašao je s naslovom: World Exclusive; Kate and William in Provence: Oh My God! te podigao veliku buru u kraljevskoj obitelji.

Za novonastali skandal William i Kate saznali su prije puta u Kuala Lumpur.

‘Vojvodi i vojvotkinji je za fotografije rečeno za doručkom, što ih je jako ražalostilo i rastužilo jer su mislili da imaju privatnost barem na odmoru’, ispričao je izvor za DailyMail.

Ovo je već drugi put da su njihove intimne fotografije procurile u medije. Naime, prije nekoliko mjeseci australski tabloid Woman’s Day objavio je fotografiju s njihovog medenog mjeseca, na kojoj šeću plažom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr