Jennifer se opako narugala rogatoj Angelini

Iako je od razvoda Jennifer Aniston i Brada Pitta prošlo gotovo sedam godina, čini se da rivalstvo između nje i Angeline Jolie ne prestaje.

Ovoga je puta prva podbola Jennifer Aniston, i to nakon što su osvanule fotografije sa snimanja filma Maleficent, Disneyjeve adaptacije Trnoružice, u kojem Angelina Jolie glumi zlicu, pa se sukladno tome na fotografijama pojavila s rogovima.

Na račun ovih fotografija dobrano se našalila Jennifer Aniston, koja je ismijala svoju zakletu neprijateljicu. ‘Ti rogovi joj savršeno pristaju… Oduvijek je bila napaljena kučka. Ona je vrag!’, kazala je Jennifer sudeći prema napisima tabloida The National Enquirer.

Ovo u prijevodu ne zvuči pretjerano smiješno, ali original pokazuje koliko je Jennifer bila zločesto duhovita. Naime, Jennifer je izjavila: ‘Those horns suit her perfectly… She’s always been a horny bitch!’, te se tako poigrala riječima horn (rog) i horny (napaljena).

Čini se da Jennifer ne treba puno da se naljuti, pa se tako nedavno žestoko okomila na Cameron Diaz, koja joj je, navodno, ukrala ulogu u novom filmu braće Cohen Gambit. ‘Vrlo jednostavno, Jen vjeruje da joj je Cameron ukrala ulogu’, kazao je prijatelj glumice.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr