VESELO SLAVLJE

IZNENAĐENJEEE! Poznatim glumicama kolege na setu pripremile rođendansku proslavu

Za Nelu Kocsis i Ornelu Višticu novi je radni tjedan na setu RTL-ove serije Prava žena započeo – iznenađenjem! Glumice, koje su ovaj vikend slavile rođendan, ekipa sa seta iznenadila je tortama na kojima su figurice njihovih likova – Sande i Silve!

Nema ljepšeg iznenađenja od onog kada te prijatelji iznenade za rođendan, pa makar i na radnom mjestu! Upravo to se dogodilo zvijezdama serije Prava žena, Neli Kocsis i Orneli Vištici koje su rođendane proslavile u pauzi snimanja. Kolege glumci dočekali su ih uz pjesmu i čestitke, ali i tortama sa zanimljivim detaljima!

‘HVALA TI NA POŽRTVOVNOSTI…’: Ornela Vištica dirnula obožavatelje porukom samohranoj majci

Glumice su otkrile da ne mogu odbiti dobar angažman, čak ni ako to za njih znači manje vremena za sebe.

“Mi glumci ne možemo odoljeti dobro napisanom liku. Uloga Sande u Pravoj ženi i kazališne predstave uzele su maha, a na sebe sam uzela previše obveza. No, ako čovjek radi posao koji voli, sve se uspije izorganizirati”, priznaje Nela koja je upravo na svoj 46. rođendan snimala scenu zabave, pa ga je na setu i prigodno proslavila uz balone, pjesmu i ples s kolegama i kolegicama iz serije.

Nela i Ornela su proslavile rođendane na setu serije.
Nela i Ornela su proslavile rođendane na setu serije.Foto: RTL

I Ornela je svoj 27. rođendan obilježila tulumom i pjesmom. U nedjelju su se njezin prijatelji okupili u dvorištu njezinih susjeda, koji su Orneli u čast ispekli janje!

“Imam najbolje susjede na svijetu! Upravo su oni na sebe preuzeli organizaciju cijele rođendanske fešte. Ispekli su i janje za moje društvo, a zajedno smo feštali do jutra! Na meni je bilo samo da uživam…”, otkriva Ornela, dodajući kako je za rođendan zaželjela puno zdravlja i sreće, ne samo sebi, već svim dragim ljudima koji je okružuju.

Oduševila je obožavatelje i objavom na Instagramu, u kojoj je zahvalila svojoj samohranoj majci na sretnom djetinjstvu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr