OTVORILA VRATA PAKLA

‘IZMISLILA JE AFERU S TOM FRANCUSKINJOM ZBOG LJUBOMORE!’: Brad Pitt je užasno bijesan na Angelinu zbog optužbi

Angelina Jolie je u ponedjeljak predala zahtjev za razvodom braka od Brada Pitta, a kao razlog je navela ‘nepomirljive razlike’.

Drama oko razvoda Brada Pitta i Angeline Jolie se ne stišava – u javnost se iznose prljavi detalji njihova braka. Angelina navodno Bradu zamjera to što je stalno pijan i napušen, a ima i problem s kontroliranjem bijesa.

IZGUBIO ANGELINU, ALI DOBIO LIJEPU VIJEST IZ HRVATSKE: Bradu Pittu odobrena investicija teška 2 milijarde eura kod Šibenika

U njihov se brak navodno umiješala i treća osoba – francuska glumica Marion Cottilard s kojom Brad snima film Allied. Angie je unajmila privatnog detektiva koji je otkrio kako njih dvoje ‘mute’ na setu.

JEDNOM PRELJUBNIK, UVIJEK PRELJUBNIK: Ovo su vrući poljupci Brada Pitta i Marion Cotillard koji su razbjesnili Angelinu

Brad je užasno bijesan na Angelinu jer je u papirima za razvod navela kako je on ‘loš otac koji ima problem s kontroliranjem bijesa i alkoholom’. Izvor blizak sad već bivšem paru tvrdi kako je Angelina izmislila aferu s Marion Cottilard jer je bila ljubomorna.

Kako piše Daily Mail, u danima prije nego što je glumica predala papire Brad ju je nagovarao da situaciju ‘riješe kao odrasle osobe’, a kad ona to nije učinila, poludio je.

PRAVI RAZLOZI RAZVODA ZVJEZDANOG PARA? ‘Brad je napušena ispičutura, varao je Angelinu s Marion Cottilard’

Smatra kako je time ugrozila njihovu djecu i izložila ih ‘napadima’ paparazza, a njega okarakterizirala kao nesposobnog oca.

Izvor za TMZ pak tvrdi kako je Angelina odluku o razvodu donijela prije tjedan dana zbog ‘načina na koji Brad odgaja djecu’, a dodaje i kako je ‘glumica bila iznimno uzrujana zbog njegovih odgojnih metoda’.

Mirror piše kako Brad nije imao pojma da će Angelina podnijeti zahtjev za razvodom braka, a saznao je tek nekoliko dana prije.

KRAH NAJPOZNATIJEG SVJETSKOG PARA: Angelina Jolie podnijela zahtjev za razvod od Pitta i zatražila skrbništvo nad djecom

Page Six javlja da je afera za koju je glumac optužen zapravo proizvod glumičine ljubomore.

“Angelina je ignorirala Marion na setu, a kad bi Marion s njom pokušala razgovarati, jednostavno bi gledala u drugom smjeru. Marion je bila razočarana. Mislila je da će upoznati UN-ovu ambasadoricu,a umjesto toga ova s njom zbog vlastite ljubomore nije željela komunicirati”, kaže izvor.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr