I kraljica stila ponekad zna razočarati

Na događaju povodom predstavljanja humanitarnog koncerta Severina se pojavila odjevena u stilu Jackie Kennedy i pomalo razočarala.

Uz kostimić prljavo-roza boje Seve je iskombinirala zlatno-crne sandale koje nikako nisu pristajale na ovaj outfit. Zlatni lanac oko vrata bio bi možda i dobar dodatak da je pjevačica ostala samo pri jednom. No, Seve je pretjerala pa je oko njezinog vrata visjelo previše zlata. Ni ‘ledeni’ izraz lica nije pomogao podići cjelokupni dojam.

No, razlog okupljanja bio je i više nego vedar. Naime pjevačica je svojim dolaskom najavila humanitarni koncert koji će, u sklopu humanitarne akcije Uljepšajmo njihov svijet, 25. studenog 2014. godine održati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Uz Severinu nastupit će i brojni glazbenici koji će tako pružiti svoju podršku i prikupiti sredstva da se štićenicima Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra omogući kvalitetniji i time ugodniji životni prostor.

Iako je ova humanitarna akcija pokrenuta s ciljem obnove soba u kojima borave štićenici bolnice, njome se neće uljepšati samo dječji pogled na zidove koji ih okružuju, nego i njihov pogled na svijet koji ih okružuje.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr