KRENULA JE DALJE

GDJE JE DANAS POSLJEDNJA DJEVOJKA TOŠE PROESKOG? Godinama se oporavljala od tragičnog gubitka

Toše je život izgubio 16. listopada 2007. godine u teškoj prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške. Prije smrti je posalo poruku svojoj djevojci s kojom je nedugo prije toga obnovio ljubav.

Bivša košarkašica Andrijana Budimir je bila dugogodišnja djevojka tragično preminulog Toše Proeskog. Bili su zajedno od 2001. do 2004. godine, kada je njihovoj vezi presudila razdvojenost, previše obaveza, ali i ljubomora. Toše se tada odlučio posvetiti glazbenoj karijeri, a Andrijana sportskoj.

MAKEDONSKI SLAVUJ: Nikad prežaljeni Toše Proeski danas bi proslavio 35. rođendan

No, ljubavnici su obnovili svoju vezu u proljeće godine kada je pjevač nastradao. Stari žar rasplamsala je Andrijanina poruka kojom je Toši čestitala rođendan.

Za obnovu njihove ljubavi nije znalo mnogo ljudi pa je Andrijana morala dokazivati da su ona i pjevač bili par. Prema priči koju je ispričala nakon nesreće u kojoj je Toše poginuo, planirali su se vjenčati i imati potomstvo.

Toše je život izgubio 16. listopada 2007. godine u teškoj prometnoj nesreći na autocesti kod Nove Gradiške.

Prema njenim riječima, prije smrti poslao joj je poruku u kojoj joj je napisao da sve ima smisla otkako se vratila u njegov život.

Nedugo nakon toga se dogodio kobni sudar.

Nakon Tošine smrti, ova bivša rukometašica se povukla iz javnosti. Prije tri se godine udala za ugostitelja Johana. Prije dvije su godine postali roditelji sina Maksima.

Danas je Andrijana trenerica u školi rukometa koja nosi njeno ime.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr