FOTO: Kad naše glumice pokažu nožice, svi padaju na koljena

Na zagrebačkoj premijeri filma Halimin put redatelja Arsena Ostojića, okupili su se brojni poznati, što zvijezde filma, što neka poznata lica koja su svojom pojavom uveličali svečano događanje.

Hrvatska glumica Olga Pakalović, koja je za svoju glumu u filmu Halimin put nagrađena Zlatnom Arenom za najbolju sporednu glumicu na Pula Film Festivalu, za ovu je priliku odjenula crnu kratku haljinicu ukrašenu šljokicama u gornjem dijelu.

Za kratku varijantu se odlučila i glumica, koju imamo prilike gledati i u seriji Ruža vjetrova, Marija Omaljev Grbić, ali ona je odabrala upadljivu crvenu haljinicu koju je iskombinirala uz crnu kožnu jaknu i rukavice.

Od poznatih osoba na premijeru filma je došla i Zrinka Cvitešić te također oduševila u kratkom. Ona je odabrala crno-bijelu kombinaciju. Jednostavnu crnu majicu kratkih rukava i bijeli minjak.

U ovoj emotivnoj priči, koja je zagrebačku premijeru doživjela 23. listopada glume još i Alma Prica, Mustafa Nadarević, Miraj Grbić, Mijo Jurišić, Armin Omerović, Izudin Bajrović, Minka Muftić, Miodrag Krivokapić, Slaven Knezović, Daria Lorenci-Flatz, Lena Politeo, Dejan Aćimović i drugi.

A među brojnim osobama iz javnog života koje su gledale premijeru bile su i Franka Batelić, Nera Stipičević, Judita Franković, Marijana Mikulić

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr