RAT GLUMACA

EMIR KUSTURICA O UVREDAMA GERARDA DEPARDIEUA: ‘Ne može se ući u trag njegovoj patologiji’

Nakon što je britko odgovorio na uvrede Gerarda Deparieua, Kusturica je pokušao rastumačiti zašto ga je francuski glumac izvrijeđao.

Emir Kusturica je izjavio da ni sam ne zna što je Gerarda Depardieua navelo da ga nazove “iskonstruiranim lažovom, užasnim likom kojeg Srbi preziru” i “šibicarom koji se predstavlja da je Srbin, a nije”, piše Kurir.

KUSTURICA UZVRATIO DEPARDIEU: ‘Zamislite kad bih ja za njega rekao da je raspadnuti alkoholičar?’

Depardieu je, osim što je izvrijeđao Kusturicu, napao i Monicu Belucci.

“Ne mogu vjerovati da je jedna tako lijepa i senzualna žena i vrsna umjetnica prihvatila glumu u Kustinom filmu Na mliječnom putu“, rekao je francuski glumac.

"love does not go away, it changes." #monicabelluci ➰

A photo posted by @metecems on

Kusturica mu nije ostao dužan pa ga je optužio da je “kleptoman i nemoralna podrtina kojoj teško pada to što Rusi i Francuzi vole njegove filmove i glazbu”. Optužio ga je i za alkoholizam, nazvavši ga “pijancem koji je bivše žene navukao na alkohol”.

“Ja sam tog čovjeka sreo jednom prije 20 godina, trebali smo raditi film Sobarica s Titanica. Poslije smo se vidjeli na premijeri mog filma Maradonna u Parizu. Naši kasniji susreti uvijek su bili srdačni, ovo nema uzročno-posljedičnu vezu, kaže srpski glumac.

#gerarddepardieu #depardieu #perfection #perfectionisreal

A photo posted by Gérard Depardieu (@gegeisbabe) on

“To je njemu nešto iz glave došlo pretpostavljam. Kao u slučaju Juliette Binoche. Patologija kojoj ne možemo ući u trag”, komentirao je srpski redatelj.

Depardieu je, naime, 2010. godine prozvao francusku glumicu koja je 1996. godine nagrađena Oscarom za najbolju žensku sporednu ulogu u filmu Engleski pacijent.

Fancuski se glumac tada pitao zašto je Binoche cijenjena “kada u njoj nema ništa”.

Kusturica je istaknuo i kako mu je čudno da je izjavu Depardieua objavila Republika i to na dan premijere njegova filma.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr