Emilija Kokić (45) udala se za Miljenka Kokota (47)

Nakon pet godina veze, zadarska pjevačica Emilija Kokić i njen odabranik, TV spiker Miljenko Kokot, izrekli su sudbonosno da. Vjenčanje se održalo u Zadru, a 45-godišnja pjevačica blistala je u dugoj haljini s čipkom boje srebra, dizajnera Ivice Skoke.

‘Da sam znala koliko ću uživati na vlastitom vjenčanju, ne bih toliko dugo čekala’, našalila se naša jedina pobjednica na Eurosongu, Emilija Kokić, koja se neće prezivati Kokot jer, kako kaže, ‘nakon toliko godina ne može se odreći svog prezimena’.

Svoj najljepši događaj u životu, lijepa je Zadranka podijelila s pedesetak prijatelja i rodbine. Kako je vrijeme bilo lijepo ceremonija vjenčanja održala se pod vedrim nebom, na travnjaku jednog zadarskog hotela. Dok su izgovarali sudbonosno da gledali su u tvrđavu Sv. Mihovila na Ugljanu gdje su se početkom godine zaručili.

‘Miljenko me na prevaru odveo na otok. Rekao mi je da idemo brati gospinu travu za kantarionovo ulje, a kad smo se popeli do tvrđave, izvadio je prsten od bijelog zlata i briljanta i kleknuo pred mene’, otkrila je Emilija za Gloriju.

Meni za svadbenu večeru osmislila je sama Emilija, a tijekom večeri svom je suprugu otpjevala ljubavnu pjesmu Celine Dion, The Power Of Love.

Za glazbeni dio večeri bili su zaduženi klapa Munita i grupa Sir Duke. Kumovi na vjenčanju bili su Emilijina prijateljica, Petra Mavar te Miljenkova kolegica s HTV-a, Melita Hrengek i prijatelj Robert Halamek.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr