BEZ PHOTOSHOPA

ELLA DVORNIK POKAZALA KAKO IZGLEDA 10 DANA NAKON PORODA: ‘Hvala na iskrenosti i otkrivanju stvarnosti’

Blogerica je nedavno rodila kćerkicu Balie Dee, a sada je pokazala kako izgleda nakon poroda.

Ella Dvornik je prije deset dana rodila svoje prvo dijete, djevojčicu Balie Dee. Kao što je činila i prije te tijekom trudnoće, i sada sa svojim fanovima dijeli detalje iz privatnog života.

Tako se pohvalila i da je prvi put izvela malenu u šetnju.

Prije toga je pokazala kako izgleda njeno tijelo nakon poroda.

“Trbušna plesačica”, našalila se Ella te dodala “nema pločica”.

Obožavateljice su pohvalile njezinu iskrenost.

“Svaka čast Ella, a ne ono prikaže mjesec dana nakon poroda i ona ravna kao daska, daj molim te. Sve ćeš ti to brzo vratiti u normalu, super izgleda”, “Hvala Ella na iskrenosti i otkrivanju stvarnosti nakon poroda, a ne Photoshop i ostala s*anja, neki su od komentara.

Elli s Balie najviše pomaže mama Danijela Dvornik koja se i sama time pohvalila na društvenim mrežama.

“Dobro vam jutro! Unučica me skroz zarobila, tako da sam svih ovih dana zapravo bila na neki način “oduzeta”. Cijele dane gledam u nju kao u čudo svjetsko. Mjenjam joj pelene, oblačim je, dohranjujem je, uspavljujem je… Uglavnom, igram se s njom i vraćam se u onaj davno zaboravljeni osjećaj kad sam ja bila mlada mama sa Ellom. Toliko me to očaralo, da sam sve svoje obaveze “zamrznula”. A Balie je jako dobra beba, koja uglavnom spava i jede, dobiva na težini i vidi se da je zadovoljna i smirena beba. Baš kao što je i Ella bila. Uživam u svakom danu provedenom sa njima jer znam da sve to brzo prođe”, napisala je Danijela te dodala kako joj zbog bebe trpi posao, ali vrijedno je toga.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr