‘Suprug se dere na mene na snimanju serije Larin izbor’

Glumica Ecija Ojdanić zajedno sa suprugom Robertom Orhelom radi na snimanju popularne domaće hit serije Larin izbor, a u svom posljednjem intervjuu otkrila je detalje o njihovom odnosu dok se nalaze na setu.

Jedna od glavnih glumica hit serije Larin izbor, Ecija Ojdanić, u svom najnovijem intervjuu za prilog Studio Jutarnjeg lista priznala je kako se u potpuno poistovjetila s likom Nele Zlatar koju tumači u toj seriji te zbog toga neizmjerno uživa u njoj, a priznala je i da joj je puno veći izazov glumiti negativku. Ipak, otegotna okolnost joj je činjenica da njezin suprug Robert Orhel radi na istom projektu.

‘Moram priznati da sam osjećala strah hoće li djeca biti zanemarena, ali u osam mjeseci snimanja nije se dogodilo da plaču jer im nedostajemo. Volim raditi sa suprugom jer izuzetno voli glumce i jako im se posvećuje. Drago mi je da smo zajedno u tom projektu i što mogu podijeliti s njim brige, probleme i strahove’, kazala je Ecija, napominjući kako unatoč činjenici da joj je suprug glavni zaduženi za vođenje seta nema nikakvu protekciju.

‘Štoviše, ponekad se iz pristojnosti i obzira prema drugima prije izdere na mene, nego na moje kolege. Ali, i nije u redu da privatiziramo set pa da ispred 50 ljudi, zbog činjenice da je moj suprug, budem na neki način privilegirana. Glumci ga vole i mogu biti ponosna. Lijepo je gledati iz prikrajka supruga kako vodi set i kad vidim da to, po mom mišljenju, radi dobro’, pohvalila ga je Ecija, priznajući ovom prilikom da je bilo trenutaka kada je željela odustati od snimanja serije.

‘Bilo je trenutaka kad su se zaredala snimanja po lokacijama, u Splitu i Lovranu, pa sam se pitala hoću li to moći zbog djece. Ipak, kad snimaš u Zagrebu, dođeš navečer, s djecom si dva sata, daš im večeru, okupaš ih, popričaš s njima, ispričaš im priču, staviš ih leći. Taj posao nema smisla ako djeca pate. Patim i ja kao majka jer mi nedostaju, bez obzira na sve dadilje i bake. No, tu su mi stvarno izašli ususret. Snimam jako malo izvan Zagreba, što je velika sreća. A i ne snimam svaki dan po cijeli dan. Volim svoj posao, svoju djecu, svoju obitelji i sve to radim iz ljubavi, a kad te ljubav tjera – ide. Robert i ja smo dobar par i sve prolazimo zajedno, pa je rezultat dobar’, zaključila je glumica.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr