NEOČEKIVANI PREOKRET

BRANGELINU JE RAZORILA SELENA GOMEZ?! Angelina je poludjela kada je vidjela da pjevačica zavodi Brada

Prašina oko vijesti o razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta još se ne sliježe. Svakog se trenutka pojavljuju nove informacije o krahu njihova braka, a najnovija je da je za sve kriva bivša djevojka Justina Biebera.

Iako se u medijima poteže ime francuske glumice Marion Cotillard kao osobe koja je razorila brak Angeline Jolie i Brada Pitta, najnovija vijest je da je za razvod slavnog holivudskog braka kriva – Selena Gomez.

NAJOMRAŽENIJA ŽENA NA SVIJETU: Je li ona zaista kriva za razvod Angeline Jolie i Brada Pitta?

Kako piše RadarOnline, Selena je bacila oko na Brada još na dodjeli Zlatnih globusa.

Pjevačica (24) je tada reporterima rekla kako “pokušava naći Ryana Goslinga i Brada Pitta”, a kasnije se na Instagramu pohvalila fotografiju s Angelininim (uskoro bivšim) suprugom.

Brad je izgledao vrlo zabavljeno.
Brad je izgledao vrlo zabavljeno.Foto: Instagram/Selena Gomez

Veliak pogreška.

Naime, Jolie je poznata po svojoj ljubomori, a fotografija na kojoj Brad i Selena sjede jedno pored drugog izazvala je u njoj bijesnu reakciju, tvrdi The National Enquirer.

‘IZMISLILA JE AFERU S TOM FRANCUSKINJOM ZBOG LJUBOMORE!’: Brad Pitt je užasno bijesan na Angelinu zbog optužbi

S obzirom na to da je i sama završila s Bradom kada je on bio u braku s Jennifer Aniston, znala je kakve je naravi. Navodno se požalila prijateljicama da je Brad besramno flertovao s mladom pjevačicom.

Selena se, pak, poslije hvalila da će Pitt s njom snimiti još jedan film te je u šali Brada nazivala “svojim budućim mužem”.

Kako piše Enquirer, Angelina je Bradu zabranila da ikad više radi s Gomez.

Pjevačica je u showu Ellen DeGeneres otkrila i da je Brad tražio sastanak s njom.

My first @vogueaustralia cover came out -thank you so much! So grateful

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

“Bila sam u svojoj kabini nakon nastupa. Pokucali su mi na vrata i rekli mi da Brad Pitt želi doći k meni. Bila sam u šoku, rekla sam ‘može ući'”, ispričala je Selena.

“Pokušala sam biti smirena i pristojna. Čim je izišao, sakrila sam se ispod stola i tamo bila dvije minute jer nisam mogla vjerovati što se događa”, rekla je Gomez, te dodala: “pitao me može li se fotografirati sa mnom, a ja sam pitala mogu li se JA fotografirati S NJIM!”

Angelina, koja je podnijela zahtjev za razvod, tvrdi da Brad ima problema s drogom, alkoholom i izljevima bijesa te da joj se ne sviđa kako se odnosi prema njihovoj djeci. Brad je pak rekao da ne može vjerovati da je Jolie zbog ljubomore pala toliko nisko da povlači obitelj po medijima.

OBJAVLJENE FOTKE ZAHTJEVA ZA RAZVOD: Brad Pitt i Angelina Jolie već neko vrijeme ne žive zajedno

Glumac tvrdi da su optužbe protiv njega, uključujuči one za nevjeru, lažne.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr