MOTIV OPTUŽBI JE NOVAC

BIVŠI LJUBAVNIK ANITE LOVREN ISPRIČAO SVOJU STRANU PRIČE: Tvrdi da nikoga nije oteo i da je žrtva ucjene

Nakon što je britanski tabloid The Sun objavio da je Dario Torbić, s kojim je Anita Lovren prevarila supruga, pod istragom zbog otmice i prijetnje pištoljem njenoj prijateljici, Karlovčanin je za Jutarnji list odlučio ispričati svoju stranu priče.

Ljubavni trokut o kojem već tjednima bruje mediji dobio je novi obrat kada je žena po imenu Anita Dražić za britanski The Sun ispričala da ju je Dario Torbić, Karlovčanin s kojim je supruga Dejana Lovrena navodno imala aferu, oteo i prijetio joj pištoljem.

‘UBIT ĆU TE AKO PROGOVORIŠ!’: Iza preljuba Anite Lovren skriva se šokantna i jeziva priča

Dražić je za britanski tabloid ispričala da je Torbić oteo nju i prijateljicu iz zagrebačkog kafića dok su ispijale kavu i prijetio joj da će je ubiti otkrije li njegov plan da se preko Anite dočepa novca nogometaša Liverpoola.

Anita i Dejan Lovren
Anita i Dejan LovrenFoto: Instagram

Torbiću je, kaže, dojadilo da ga se prikazuje kao kriminalca pa je za Jutarnji list odlučio ispričati svoju stranu priče.

MAJKA LJUBAVNIKA ANITE LOVREN: ‘Ona je kriva za nevjeru, a ne moj sin’

Na razgovor je pristao kako bi osvjetlao svoj i obraz svoje obitelji, a uvjet je bio da ga se ne pita ništa u vezi s Anitom Lovren. 

Prema Torbićevoj priči, pravi negativac u čitavoj priči je upravo Anita Dražić.

“Ucjenjivala nas je i htjela se materijalno okoristiti”

Dario Torbić
Dario TorbićFoto: Facebook/Dario Torbić

“Ne da nije bilo otmice, nego je to sve jedna igra koju je Anita Dražić pripremila i manipulira čitavom situacijom. Bio sam u policiji i to prije tri ili četiri mjeseca i dao iskaz. Za policiju je ta priča završena još odavno. Iz svega što je objavljeno u medijima vidljivo je u kojemu smjeru to ide. Vidi se tko je osoba koja želi da to izađe, i tko jedini ima koristi od svega. To je Anita Dražić. Ona je jedina koja se htjela materijalno okoristiti. I okoristila se, jer joj je Anita Lovren dala novac “, rekao je Dario Torbić za Jutarnji list.

POMIRIO SE SA SUPRUGOM? Lovren nakon bračne afere objavio znakovitu poruku

Sve je počelo kada je Dražić došla do određenih informacija i odlučila ih unovčiti, rekao je Torbić, no nije želio otkriti je li riječ o fotografiji njega i Lovrenove supruge koja je procurila u medije i uzrokovala čitav ovaj kaos.

Karlovčanin tvrdi da je Anita Dražić ucjenjivala sve upletene u priču.

“Ona je ucjenjivala mene i sve ostale. Najprije je krenula s gospodinom Marijem Mamićem i u početku se pokušala domoći njegova novca. Međutim, nije uspjela. Čovjek niti ima ikakve veze s time, niti se htio miješati. Zatim je krenula na mene i nije uspjela, potom je krenula na gospođu Anitu koja joj je jedina donijela novac”, tvrdi Torbić.

“Otmica je izmišljotina”

Dejan i Anita Lovren
Dejan i Anita LovrenFoto: Facebook/Dejan Lovren

Što se otmice tiče, Dario tvrdi da je ona potpuno izmišljena.

“Mi smo se u travnju ili svibnju ove godine porječkali u jednome lokalu i ona je po svemu sudeći prijavila otmicu. Bio sam u policiji odmah nakon toga na obavijesnom razgovoru i dao iskaz. Pustili su me nakon toga. I ona je sama tada, koliko znam, rekla policiji da nije bilo otmice”, kaže Dario te dodaje kako je spreman ponovno dati iskaz policiji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr