POTPUNI KAOS

ANARHIJA VLADALA U DOMU BRANGELINE: Alkohol, igranje s noževima, transvestizam, a djeca nisu išla u školu

Brad Pitt i Angelina Jolie razvode se nakon 12 zajedničkih godina, a u svemu najviše pate njihova djeca.

Slavni glumački par ima šestoro djece – 15-godišnjeg Maddoxa, 12-godišnjeg Paxa, 11-godišnju Zaharu, 10-godišnju Shiloh i osmogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Brad Pitt je pod policijskom istragom zbog zlostavljanja svoje djece?

U obiteljskoj kući Angeline Jolie i Brada Pitta svako je dijete imalo svoju dadilju, a neke od njih su iznijele poprilično zabrinjavajuće podatke. Jedna je rekla kako je tada devetogodišnji Maddox pio vino i vozio automobil po velikj okućnici, a kad je imao samo sedam Angelina mu je kupila bodeže.

“Redovito tučem svoju djecu. Čini se kako to najbolje ‘pali’. I nekad im ne dopuštam da jedu”, rekao je Brad još 2011. godine u šali, no sada njegove riječi poprimaju drugačiji ton.

Angelina je ranije ove godine djecu odlučila ‘povjeriti’ svojem bratu Havenu koji je zadržao samo dvije dadilje i tutora. Niti jedno dijete ne ide u školu u pravom smislu riječi.

Brad je njihov privatni obiteljski život opisao kao potpuni kaos i usporedio ga s knjihog Let iznad kukavičjeg gnijezda čija se radnja ovija u psihijatrijskoj ustanovi.

BIZARNI LJUBAVNI ŽIVOT ANGELINE JOLIE: Krvavi seks, seksualni ispadi u vrtiću i ljubljenje s bratom

Jedna od otpuštenih dadilja rekla je kako se djeca stalno tuku, svađaju i psuju, a najgore karaktere imaju Maddox i Pax.

“Oni nemaju nikakvu kontrolu nad djecom. Usred noći ona bi trčala po hodnicima i budila roditelje i pokušavala ući u njihov krevet”, rekla je dadilja.

Brad je pokušavao uvesti neke granice, no Angelina nije.

Njihovo prvo biološko dijete, kćer Shiloh, od svoje se treće godine odjeva poput dječaka, a roditelji su je u tome uvijek podržavali. Brad je čak rekao da su je pristali zvati John.

Kako je glumački par živio luksuznim životom, a često su putovali, djevu su uvijek vodili sa sobom. S njima su išle i dadilje.

NAVODNA PITTOVA LJUBAVNICA POTVRDILA TRUDNOĆU: ‘Želim da Angelina i Brad nađu svoj mir u ovom trenutku’

Kad bi djeca imala jet-lag od putovanja, dadiljebi s njima sjedile pred televizorom i satima gledale crtiće, bilo da se radilo o danu ili noći.

Kad bi željeli biti samo, Brad i Angelina bi iznajmili apartman u hotelu, a uvijek je bila riječ o apartmanu u kojem je živjela Angiena majka dok je bila bolesna, piše Daily Mail.

Madoxx, najstarije djete, posvojen je iz Kambodže 2002. godine dok se Angelila razvodila od Billyja Boba Thorntona. Maleni je navodno jako nadaren nogometaš, a tečno govori engleski, francuski, španjolski i kmerski jezik.

Angelina je uvijek njega i Paxa vodila u Aziju i upoznavala ih s njihovim kulturama. Isticala je kako su obojica ponosni na svoje podrijetlo.

SLUČAJNOST ILI POTVRDA AFERE KOJA JE RAZORILA BRANGELINU? Glumica koju optužuju za preljub s Bradom Pittom je trudna

Kako će djeca prihvatiti razvod roditelja pokazat će vrijeme, no Angelina je nad njima zatražila puno skrbništvo.

Pax and shi entertaining the family 😀 #brangelinalove #brangelinakids

Fotografiju objavljuje Sandra Gidoti (@joliepittthoughts)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr