TV

'SAMO NEBO ZNA'

VOJNIKINJA RENATA IZREŠETALA KANDIDATE PITANJIMA: Iznenadila ih pečenim odojkom, a oni nju odgovorima!

Natjecateljica Renata Nemeček dvojicu momaka poslat će kući!

Dok je u sinoćnjoj epizodi Samo nebo zna Renata Nemeček konačno upoznala šestoricu svojih kandidata i vidjela ih kako izgledaju u sadašnjosti, u večerašnjoj epizodi, koja je na malim ekranima u 20 sati, dvojicu momaka morat će poslati kući.

“Ja sebe ne bih nikada odabrao na temelju ove fotografije”, komentirao je jedan od kandidata vidjevši sebe kako bi izgledao za 20 godina, no Renata je bila drugačijeg mišljenja.

samo-nebo-zna

Nakon što je dvojicu poslala kući došlo je vrijeme da s četvoricom ode na romantični vikend u jednu raskošnu vilu. Osim što ih je ondje bolje upoznala te iznenadila pečenim odojkom i tamburašima, oni su nju iznenadili koreografijom, a zgodna vojnikinja ih je i ‘izrešetala’ pitanjima!

“Koliko si spreman mijenjati sebe?, Je li te ikad prevarila cura?, Jesi li ti ikad prevario? Bi li bio spreman promijeniti posao i grad zbog ljubavi? Tko bi trebao imati zadnju riječ u vezi?…” – samo su neka od pitanja na koja su dečki morali iskreno odgovoriti i po mogućnosti impresionirati crnokosu Slavonku.

renata-samo-nebo-zna

Kako su proveli vikend te jesu li se između Renate i nekih kandidata već pojavile iskrice, ne propustite pogledati večeras od 20 sati na RTL-u u novoj epizodi Samo nebo zna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr