VIDEO: Da, to su J. Lo i Marc – jedno pored drugog!

Jennifer Lopez i njezin uskoro bivši suprug Marc Anthony ponovno su zajedno, barem na TV-u! Kada je posao i suradnja u pitanju njih dvoje odlično se slažu. Zajedno rade na TV showu Q’Viva The Chosen.

Dvije zvijezde i uskoro bivši supružnici Jennifer Lopez i Marc Anthony viđeni su zajedno u showu Q’Viva! The Chosen. Premijerna epizoda prikazana je u nedjelju na američkom kanalu Univision, piše dailymail.co.uk.

Snimanje reality showa započelo je u srpnju prošle godine, istog mjeseca kada je poznati par objavio da se rastaju nakon sedam godina braka.

Show je na španjolskom jeziku, a par je u potrazi za najtalentiranijim plesačima, pjevačima i glazbenicima. Svojim sugestijima pomažu im da postanu još bolji.

U prvoj epizodi emitiranoj u nedjelju pjevačica je bila oduševljena plesačima capoeire, a Marc je uživao u plesu atraktivne plesačice.

‘Ovaj će show pokazati što je latinoglazba, latinoritam i, najvažnije od svega, koliko latinoizvođači imaju strasti u sebi’, izjavila je Jennifer.

Oni natjecatelji koji budu najbolji dobit će priliku da se dokažu u Los Angelesu na audiciji te kasnije u showu u kojem su se u ulozi žirija našli uskoro bivši supružnici te Jamie King.

Pobjednik showa bit će okrunjen u dvosatnom finalu uživo koje će biti upriličeno u travnju, a show čini ukupno 12 epizoda.

Unatoč nesuglasicama u privatnom životu Jennifer i Marc odlično surađuju poslovno, iza scene i raduju se ovom projektu, a neki strani mediji počeli su pisati i da postoji mogućnost da par opet bude zajedno.

‘Nama je naprosto suđeno da budemo prisutni jedno drugome u životu na drugačijim nivoima’, izjavio je Marc Anthony (43) o suradnji sa svojim bivšom.

‘Ovo je duga priča, brak je bio jedno poglavlje, a djeca su drugo. Imamo jedno drugo doživotno’, nadodao je.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr