TV

LIGA PRVAKA

TV PREPORUKA DANA: Igrači Dinama pokušat će iznenaditi domaćina iz Lyona u prvoj utakmici Lige prvaka

HRT1, 14.00, DRAMSKA SERIJA, McLeodove kćeri

Stevie je u Alexovu naručju. Njihova je ljubav iskrena. Oni su srodne duše – sve dok ne zazvoni Steviena budilica. Stevie još nikad nije usnula sličan san pa cijeli idući dan izbjegava Alexa kao i veliko pitanje: kako se može probuditi i odjedanput gajiti posve nove osjećaje prema čovjeku? Tess joj sve objasni. Iz prijateljstva se rađa ljubav. Harry je odlučio preseliti Sally i Harrisona u renoviranu kolibu na Killarneyju što se ne sviđa ni Sandri ni Alexu. Jodi napokon dozna istinu o ocu, a neobičan san o Nicku usne i Tess.

McLeodove kćeri

NOVA TV, 17.30, ZABAVNA EMISIJA, IN magazin

Ekipa IN magazina gledateljima donosi intervju s najboljim hrvatskim tenisačem, Marinom Čilićem. Novinarka IN magazina Ivana Nanut u Londonu je intervjuirala cijelu glumačku ekipu filma ‘Drugo stanje Bridget Jones’. Dobro raspoložena Renée Zellweger otkrila je zašto sve žene „padaju“ na karizmatičnog Marka Darcyja kojeg u filmu opet glumi šarmantni oskarovac Colin Firth, te što je radila za vrijeme pauze od glume u trajanju od šest godina. Tek su mu 24 godine, a već ima restoran na Tajlandu i u Splitu. On je sve traženiji kuhar u cijelome svijetu, a njegova jela sve su samo ne obična. Splićanin Mario ekipi IN magazina otkrio je kakva ga iskustva vežu s tajlandskom mafijom, zbog čega Tajlanđani nemaju previše povjerenja u policiju, a otkrio je i nekoliko kulinarskih tajni.

Marin Cilic
Marin Čilić

HRT1, 18.25, DRAMSKA SERIJA – PILOT, ‘ko te šiša?

Na istom trgu samo preko puta našla su se dva frizerska salona. Salon Žigmund je staromodan i samo za muškarce, dok je Božica modernijeg dizajna. U Salonu Božica radi Sanja, kći vlasnice, koju majka želi pod svaku cijenu i što prije udati. Da bi to postigla, uvodi inovacije u poslovanje: salon nije više samo za žene nego i za muškarce. I tada Žigmund poludi jer dobiva konkurenciju. Rivalstvo između dva salona dovodi do niza humornih situacija u kojima se vodi borba za prevlast do istrebljenja.

‘ko te šiša? (Ksenija Marinković)

HRT3, 20.00, DRAMA, Pod krošnjama trešanja u punom cvatu

Shiori (A. Usuda) i Kenji (Y. Takahashi) oženili su se poslije velikog potresa i tsunamija, koji su pogodili Japan 2011. Rade zajedno u maloj tvornici i nadaju se skorom djetetu. Jednog dana Kenjijev kolega Takumi na poslu je pogriješio, a to je Kenjija stajalo života. Svi su nesretni zbog toga, a najviše Shiori koja Takumija optužuje za smrt svog muža. Takumi je moli da mu oprosti.

Pod krošnjama trešanja u punom cvatu

HRT1, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Roditelji i djeca

Zeek i Camille pronađu stare role filma i zamole Maxa da razvije fotografije. Sarah pretjerano analizira Hankovu ponudu s Juliom i sestre sipaju svoje strahove oko veza. Adam i Cosby odlučuju o budućnosti studija, ali Jasmine se neočekivano umiješa.

Roditelji i djeca

HRT2, 20.35, NOGOMET, LIGA PRVAKA: Lyon – Dinamo

Za Dinamo utakmica protiv domaćina iz Lyona predstavlja početak šestog pokušaja da se prođe skupinu u elitnom natjecanju. Za Dinamo koji zasigurno nije zaboravio poraz od Lyona na Maksimiru od 7:1 dobra je stvar što će Lyon nastupiti bez ponajboljeg igrača Alexandera Lacazettea. Zlatko Kranjčar dobro je svjestan onoga što ga čeka, ali i da su njegovi igrači spremni. Uvjeren je da će odigrati dobru utakmicu.

Lyon – DinamoFoto: STR-1234/PIXSELL

HRT1, 20.35, TRILER, Dok spavaš

Kućepazitelj Cesar zaljubljen je u jednu od stanarka zgrade, u zgodnu Claru. Kako ne zna kako bi joj prišao, a i vjeruje da su mu šanse male, Cesar počne anonimnim pismima uzrujavati Claru. Međutim, ne zaustavi se samo na pismima već iskoristi priliku što posjeduje ključ njezinog stana te joj u kreme ubacuje različite “otrove” od kojih Clara dobiva kožne osipe. No to nije sve, noću dok Clara spava, Cesar je onesvješćuje kloroformom te se zavlači pod njezin krevet. No kada joj podmetne žohare, izazove reakciju na koju nije računao: Clara napušta zgradu, a potom se vraća sa svojim dečkom Marcosom.

Dok spavaš Jaumea Balagueroa

RTL TV, 21.00, KOMEDIJA, Luckasti profesor

Sherman Klump (Eddie Murphy) genijalan je znanstvenik velika srca, ali pomalo stidljiv i izrazito debeo. Klump predaje kao profesor na fakultetu, gdje upoznaje Carlu (Jada Pinkett Smithali), svoju novu kolegicu u koju se odmah ludo zaljubi. S obzirom na svoju pretilost, Klump pokušava smisliti način kako da smršavi kako bi mogao postati privlačan i osvojiti Carlu. Kada shvati da standardni načini mršavljenja ne pomažu, Klump upotrijebi svoj genijalni um te smisli napitak za mršavljenje. No, njegov napitak ne djeluje u potpunosti onako kako je planirao.

Luckasti profesor (Eddie Murphy)

NOVA TV, 22.55, ROMANTIČNA KOMEDIJA, Dogodilo se na Manhattanu

Marisa Ventura (Jennifer Lopez) samohrana je majka odrasla u predgrađu New Yorka koja radi kao spremačica u luksuznom hotelu. Igrom sudbine i zamjenom identiteta, Marisa upoznaje Christophera Marshalla (Ralph Fiennes), zgodnog nasljednika koji vjeruje da je ona pripadnica visokog društva i gošća hotela. No kada se otkrije njezin pravi identitet, oboje shvate da im sudbina nije sklona.

Dogodilo se na Manhattanu (Jennifer Lopez i Ralph Fiennes)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr