TV

SLAVLJE NA FARMI

‘SVAKA ČAST!’: Goran i Ante šarmirali gospođe na Sajmu i bolje utržili od Daniele i Josipe

Za razliku od prošlog tjedna kada su se farmeri vratili sa Sajma te su se zbog manjka hrane svi međusobno posvađali, ovoga puta bili su i više nego zadovoljni.

I na jednoj  i na drugoj farmi Gazde su ovog puta svojim farmerima donijeli hrane za cijeli tjedan – od mesnih proizvoda do duhana.

VRUĆE NA FARMI! Josipa i Goran zatražili sat privatnosti: ‘Drugi put ćemo nešto drugo, ali sada želimo ovo!’

“Svaka čast Gazdi i Anti“, uzviknula je Ankica od uzbuđenja.

“Dobili smo certifikat, a i nadali smo se jer smo radili stvarno i više nego što smo trebali”, komentirao je Gazda, a s njim se složila i Jasmina.

“Mi se znamo i porječkat i posvađat, i budeš i gladan i sve, ali kad se dogovorimo da nešto radimo, ne stajemo dok to ne obavimo. Mi stvarno kad je vrijeme zadatka, dišemo kao jedno”, rekla je.

josipa-i-daniela-na-sajmu-farma

Na suprotnoj farmi sami dobitak zelenog certifikata izazvao je opću euforiju među farmerima, osobito što su se morali duplo više potruditi nego proteklog tjedna budući da tada nisu dobili zeleni certifikat.

“Bilo je i nesuglasica i svega, ali smo se trudili obavljati zadatke”, komentirao je Darko.

Na Sajam su Gazda Goran i Gazdarica Daniela sa sobom poveli Antu i Josipu, a Goran i Ante su se pokazali kao bolji trgovci te su zaradili čak 21 dukat više nego Daniela i Josipa!

Tokom dana, farmere je posjetio sokolar Branimir, koji je odabranima Darku i Ankici kazao ponešto o sokolarstvu u Hrvatskoj te zadao im zadatak za sljedeći tjedan: napraviti stalak za ptice grabljivice, mali i veći luk i stalak u obliku gljive.

sokolar-s-farmerima2

“Bio sam šokiran. Toliko mi je bilo drago, toliko sam bio uzbuđen. Ptica me toliko milo gledala, a ja sam mislio da su agresivne”, opisao je Darko novo iskustvo, a oduševljena je bila i Ankica.

Najveće pak iznenađenje dočekalo je Tomislava koji je proslavio svoj 29. rođendan. Od obitelji je dobio pismo koje ga je posebno dirnulo.

tomislav farma

“Ja sam jako osjećajna osoba, makar sam muško, ali kad vidim ovo pismo, tu sam morao plakati, nema druge! Pisala mi je baka, vidim po rukopisu. Baka me čuvala i u vrtiću i doma. Ona mi je druga mama. Stresla su me ta pisama, u pozitivnom smislu”, priznao je slavljenik.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr