TV

NAPETI KRAJ

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: U uzbudljivom finalu ćemo vidjeti hoće li Ebru okupiti obitelj (Crna ruža)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Federica dolazi s odvjetnikom i kaže obitelji da će tužiti Eloisu jer je bila Máximova pomagačica u zločinu i da želi više od polovice nasljedstva. Pedro predloži Eloisi da se dogovori s Federicom. Osvaldo predloži Federici primirje, ali ona odbija, ruga mu se i govori mu da nije čovjek. Agustín upoznaje svoju kćer s Gaelom, a ona koketira s njim. Gianna je sretna jer će večerati kod Agustína i upoznat će Gaelovu sestru. Gael je nemiran. Fiorella vidi nalaze Sonijinog testa na trudnoću i zadrži ga. Dante ponovno prijeti Pilar, a Julieta sumnja da Dante nešto kani učiniti Pilar i moli Eloisu da ne ostavlja Pilar samu s njim. Domingo ispriča Pedru što se dogodilo Vittoriju. Diana pokušava počiniti samoubojstvo, ali Vittorio je spriječi i ozlijedi sebe. Pedro posjeti Vittorija i nudi mu pomoć. Pedro misli da Aníbal želi nauditi Julieti i Sergiju. Pilar je totalno smetena, Eloisa plače i moli da joj oprosti. Roxana ponižava Joaquinu, no Joaquina je pljusne i kaže joj da je mora poštivati. Julieta i Sergio stižu na sastanak s tobožnjim kontaktom, ali Aníbal im prijeti pištoljem.

Talijanska mlada (Anibal)

RTL TV, 14.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Stipe čeka liječnike kako bi doznao što je uzrok Maričinog infarkta. Nalazi upućuju da je stres glavni krivac pa on optuži Nives za novonastalu situaciju, a ona se ograđuje. Marica se probudi, no previše je umorna da bi progovorila. Stipe i Srđan nervozno iščekuju što će reći. Za to vrijeme Jelavići imaju feštu u kaleti, gdje Toni paničari zbog nuspojava steroida. Sara je entuzijastična glede fakulteta, ali kad shvati da joj predavanja traju cijeli dan, ubrzo odustane i svrati do plaže gdje upoznaje Gorana koji joj nudi rješenje za njene probleme. Spremajući se za posjet Marici u bolnici, Marko neočekivano susretne Jelenu, koju očito jako dobro poznaje otprije.

Ruža vjetrova (Sara i Jakov)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Crna ruža

Ebru, Maja, Ada i Ruzgar nalaze se na aerodromu i svaki čas polijeću prema Istanbulu. Nema Barana, no oni se svejedno nadaju da će se pojaviti na vrijeme da im se pridruži kako bi nastavili živote kao prava obitelj. Baran tuguje za svojom drugom majkom, Narin, i moli je za oprost. Kendalov bivši zaposlenik preuzeo je brigu o njemu, a Asim posjećuje konak kao potpuno novi čovjek. Hoće li obitelj Šamverdi napokon pronaći sreću?

Crna ruža

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mira je nestala s rođendanske zabave, a sve oči uprte su u Jamana. Orkun je skrivio požar i za to okrivio Jamana, kako bi ga zavadio s Mirom. Enderin otac, Asim Sekip Kaja, optužio je Jamana da je podmetnuo požar, ali Selim i njegov sin Mert odbijaju povjerovati u to. Unatoč tome što mu prijeti kazna zatvora, Jaman ne želi razotkriti Orkuna.

Plima i oseka

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Ruža u pratnji Aleksandre još jednom bezuspješno pokušava prodati grobno mjesto. Nikola pak ugošćuje ovršitelje koji su zbog Ružinih dugova došli plijeniti njezinu pokretnu imovinu. Sine mu ideja koja se neće svidjeti svakome. Maja i Mišo su u sve lošijim odnosima, dok Nataša sve više misli na Nikolu, a izbjegava Davora.

Prava žena

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana priopći Antunu da je odlučila pjevati, što on dočeka s neodobravanjem i svoje strahove povjeri Jozi: boji se da ih Ana ne napusti zbog karijere, kao njena majka. Prvi dan pjevačke obuke ne započne najbolje. Ana krivo protumači Petrove dodire i uvrijeđena ode. Nakon što joj Petar objasni nesporazum, ona se pristane vratiti, ali obuku tad preuzme Irena, koja je namjerno obeshrabri. Kasnije ju Petar ipak uspije ponovno motivirati, i usput oraspoložiti. Holcer, želeći se iskupiti za izvađeni krivi zub, ponudi Petru da mu ugradi most. Petar ga odbija, no Holcer ne prihvaća ‘ne’ za odgovor. Ivan i Vinko se trude doznati vlasnika broja iz Nikolinog sefa. Kad im to ne pođe za rukom, odluče ga pratiti na sutrašnji sastanak. Nikola pak otkrije da ga Ivan špijunira, pa upozori Katu na njegove nečiste namjere. Ona to shvati kao znak Nikoline ljumobore pa pozove Ivana na dejt kako bi je još više raspirila.

Zlatni dvori (Ana)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr