TV

BOLNE VIJESTI

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: U novoj turskoj seriji pratimo sudbine pet djevojaka u novootvorenom sirotištu (Anđeli)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Osvaldo je ogorčen jer su se Pedro i Fiorella vjenčali. Eloisa im je dala blagoslov i zatražila da prihvati Fiorellu i poštuje je. Pedro jasno kaže Federici da će joj odvjetnici dati dio nasljedstva. Adela i Reynaldo su žalosni jer Roxana nije trudna, a htjeli bi unuka. Fiorella daje Vittoriju novac koji joj je dao za pokop njezina oca i zahvali mu. Vittorio joj želi dati pismo koje je Mario ostavio, a u kojemu objašnjava njezino porijeklo, no kad ona mu kaže da se udala za Pedra Vittorio joj ne da ništa. Katya pokušava zavesti Gaela, ali on joj kaže da voli Giannu. Roxana se odbija vratiti kući i živjeti s Eloisom. Julieta napusti imanje. Federica Osvaldu predlaže pomirbu. Fiorella nalazi Sonijin test na trudnoću i spremi ga u svoju sobu. Osvaldo odlazi u Fiorellinu sobu i traži nalaz, te misli da je Fiorella trudna. On i Federica je planiraju ubiti kako to dijete ne bi postalo nasljednik obitelji Angeles. Sonia želi reći Osvaldu da je trudna, ali on je ponižava i ona šuti. Fiorella osjeća mučninu i Pedro misli da je trudna. Gael kaže Eloisi da voli Giannu, a Eloisa odobrava njihovu vezu.

Talijanska mlada (Fiorella)

RTL TV, 13.35, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Marka šokira spoznaja da je on otac Jeleninog sina Ante, a još više se iznenadi njenom molbom da pričuva dječaka na šest mjeseci dok je ona na kruzeru. Što će Marko odlučiti? Stipe je svjestan da mora ispuniti Maričinu želju i teška srca otjerati Nives iz kuće, samo kako njegova žena ne bi ispričala tajnu o otmici. Svi su zabrinuti za Tonija nakon što mu je pozlilo na terenu, a Suzana sazna razlog zbog čega su Jelavići izbačeni iz stana. Sara se prepušta Goranovim dodirima kako bi zaboravila Luku. Ana i Srđan uživaju u trenucima sreće i bliskosti.

Ruža vjetrova (Marko)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Ejlul je umorna od očuhova maltretiranja te povjerava situaciju majci i njezin se život mijenja: majka bi radije dala Ejlul u sirotište nego ostavila muža. Ejlul će pronaći nove prijatelje u novootvorenom sirotištu u bogatoj četvrti. No ove djevojčice, isključene iz društva, ponižavaju i blate bogati dečki iz četvrti. Kad ih zbog klevete ne primi nijedna javna škola, direktorica sirotišta upiše ih na luksuzan privatni koledž. Za Ejlul i njezine tri prijateljice život je sada puno teži među bogatim i razmaženim učenicima u novoj školi. Džemre i Defne, koje stalno maltretiraju Ejlul i prijateljice u školi, potječu iz od bogatih obitelji. Jednog dana Džemrein otac Sinan počini samoubojstvo i pritom slučajno ubije i svoju ženu. Sinanova rodbina odbije preuzeti njegove dugove i posvojiti Džemre. Ona stoga mora u sirotište. Defne i njezine bogate prijateljice okrenu joj leđa, ali Ejlul i njezine prijateljice iz sirotišta pruže joj ruku. S jedne strane, Ejlul i prijateljice pokušavaju ustati protiv školskog odbora i razmaženih učenika koji traže svaku priliku da ih izbace, dok istodobno nastoje pronaći svoje obitelji i riješiti životne probleme. Iz tih dilema naučit će važne lekcije, a naučit će se i zaljubiti, griješiti i svladati probleme zajedničkom suradnjom. Ovo je priča o preživljavanju mladih djevojaka u velikom svijetu.

Nova turska serija Anđeli

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Ender je saznala da je Jamanova majka otišla i ostavila ga, što ju je ponukalo na to da ga napokon prihvati u svoj dom. Ona i Selim slažu se da bi Jaman trebao izbjegavati nevolju, ali to neće biti lako, s obzirom na to da Orkun stalno provocira Jamana.

Plima i oseka (Orkun)

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Zbog Ružinog otkaza, u produkcijskom timu vlada neizvjesnost. Nitko ne zna tko će biti nova voditeljica i hoće li se emisija uopće nastaviti. Unatoč tome, mentorice se pripremaju za novi tjedni izazov. Nataša je napokon predahnula nakon krize i pokušava uspostaviti red u produkciji. U tome joj pomaže uporni Davor koji je polako, ali sigurno osvaja. S druge strane, Nikola ima problema s izbacivanjem Ruže iz svog života.

Prava žena (Maks)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nakon incidenta s Janom Weltruskym, Petar uspije nagovoriti Anu na pjevanje. Kako bi umirio Neru, Petar ju poziva da mu bude koproducentica u projektu s Anom. Sat vježbanja ne započne dobro jer Ana slučajno uvrijedi Nerinu pjesmu. Joza je pak zabrinut jer Antun srlja u novu poslovnu katastrofu: planira otvoriti kafić na mjestu Holcerove mesnice.Nakon što shvati da Nikola uopće nije bio ljubomoran na nju, uznemirena Kata daje otkaz i odlazi iz restorana. Nikola za to uopće ne mari, jer je zaokupljen krađom svog auta. No, nakon dolaska policije, ukaže se “lopov“: Domagoj je posudio auto bez pitanja. Mara očita bukvicu Nikoli, koji se treba ispričati Kati, a Irena mu slučajno da ideju za ispriku koju Kata neće moći odbiti. Irena doznaje da je njena majka Helena pobjegla iz umirovljeničkog doma s grupom prijatelja i napravila tulum u vili. Sluđena viješću, šalje Vinka da sredi stvar.

Zlatni dvori

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Nisan odlazi u posjet ocu i ondje sazna bolnu istinu. Utjehu će joj pružiti Bora. Kadimovo priznanje potreslo je Efea. Dok se Kadim priprema za odlazak u zatvor, iznenadna vijest o smrti voljene osobe promijenit će tijek događanja. Nisan je saznala da ima leukemiju, ali ne želi prihvatiti istinu.

Ponovno rođen (Bora i Nisan)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr