TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Slave se zaruke Efeove polusestre. Da li će se na njima pomiriti on i Nisan? (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Fiorella se zainteresirala za Vittoriov poziv. Agustín moli Katyu da bude pristojna. Moli je da se ispriča Gaelu i Gianni. Álvaro objašnjava Julieti i Santinu da je Mario bio njegov polubrat i da želi upoznati njegove kćeri. Julieta mu kaže da je jedna od njih njihova kćer i da ju je Mario posvojio. Santino udari Sergija jer je prije mnogo godina seksualno zlostavljao Julietu i zahtijeva od njega da joj ne prilazi. Dr. Elizalde potvrđuje Pedru da će progledati. Eloisa angažira učitelja koji će podučavati Fiorellu španjolski. Sonia pjeva, ali se rastuži kad shvati da Osvaldo nije došao. Katya se ispriča Gianni i Gaelu i ispriča im o svojoj bolesti. Federica ide na sastanak s Pedrom i ulagačima. Kaže im da je prije puno godina Máximo prevario Gabriela. Ulagači su u šoku. Federica pomoću Gianninog mobitela šalje poruku Fiorelli i moli da dođe. Ona dolazi u stan, a Osvaldo je udari pištoljem, te ona pada u nesvijest.

Talijanska mlada (Osvaldo)

RTL TV, 13.35, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Jelena dovodi Marka i Ines pred gotov čin. Ines je isprva distancirana, ali se ipak odluči potruditi oko malenog Ante. Odakovi se vesele unuku koji osvaja i Matošiće. U prepunom Markovu stanu vlada prava obiteljska atmosfera, barem dok se ne pojavi Nives. Za to vrijeme, Toni se posvađa s trenerom jer ga nema u prvoj momčadi, Jelavići su uznemireni zbog radova u njihovom stanu, a Sara je sve ovisnija o ecstasyju. Pred Ines je stavljena teška odluka, prihvatiti Markova sina ili ne. Što će odlučiti?

Ruža vjetrova (Marica)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Mesude cijelu noć provodi u crnim mislima. Tako dočeka jutro. S jedne strane njezino dijete, a s druge njezina prva ljubav. Iznenadnom odlukom potrpa Ejluline stvari u kovčeg. Uzima Ejlul i kreću na put. Ejlul ne razumije: “Kamo idemo? Prijavit ćemo tog čovjeka policiji?” Sva Ejlulina pitanja ostaju bez odgovora. Mesude samo hoda u tišini. Nakon nekog vremena i Ejlul zašuti. Očito majka zna što radi. Dok tako hoda u tišini djevojčinu pozornost privuče neka vika i strka. Viče djevojčica Ejlulinih godina. Dječja policija djevojčicu ugura u minibus ne obazirući se na njezine povike. Ejlul je promatra u strahu. Pogledi im se na trenutak sretnu i minibus krene.

Anđeli (Feride)

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Orkun je u Jamanovu sobu podmetnuo veću količinu novca zbog čega je Jaman optužen za krađu. Samo obitelj Serez vjeruje u to da je Orkun nevin. Jaman i Mert pokušavaju razotkriti Orkunovu obmanu. Mira se priprema za odlazak na liječenje te počinje sumnjati vezano za svoj odnos s Jamanom. Orkun zna da će se morati riješiti Jamana i pokazati Miri da Jaman nije dobar izbor za nju.

Plima i oseka (Jaman)

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Aljoša shvaća da je Maja zaljubljena u Harija, a to pomaže njegovom zbližavanju s Patricijom. Danijela i Eden neočekivano postaju sve prisnije, ponašaju se kao prijateljice, a Maks mora Sandi dokazati da se drži dogovora. Nataši ne odgovara bliskost s Davorom, a samo čudo može spasiti Ružičnjak. Ruža zaključuje da je to čudo – Franjo!

Prava žena

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nakon što je Helena pustila konje iz štale, na Nikolin poziv stiže policija kako bi ustanovila njen identitet. Irena, Vinko i Petar potvrđuju da je Helena Petrova baka. Helena provocira Irenu što je odustala od pjevačke karijere, ali i hrabri Anu da ide dalje, jer odmah shvaća da između Petra i Ane ima nešto. Dok je Neri u interesu da se spot što dulje snima, kako bi Petar provodio više vremena s njom, a ne s Anom, Ivana brine kako će Petar istovremeno snimati spot s Nerom i provoditi vrijeme s Anom. No, Petar ima plan. Ipak, na snimanju dolazi do neočekivanog obrata: Nera je nezadovoljna konceptom spota te na Nikolin poticaj, a Petrov užas, dolazi na ideju da tema spota bude vjenčanje nje i Petra. Holcer, umjesto onesviještenog Zvonka kojeg je napio rakijom iz svog novog kotla, piše nemušto ljubavno pismo Kati. U tome mu pomaže Joza, koji je bacio oko na Helenu, baš kao i Holcer. Međutim, umjesto da Zvonka potpišu sa „Z“, potpišu ga s „N“ i Kata je uvjerena da ju je Nikola pozvao na spoj.

Zlatni dvori

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Efe sazna da je Efruzina majka umrla. Nisan se oprašta od oca prije njegove operacije i on joj kaže da, ako operacija ne bude uspješna, zaboravi na njega i krene dalje sa životom. U Efeovoj obitelji s kojom je odrastao događa se nešto uzbudljivo – slave se zaruke Efeove polusestre i njegova najboljeg prijatelja. Lejla se uzruja kada ondje ugleda i Nisan. Hoće li Efe napokon stati na Nisaninu stranu?

Ponovno rođen

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr