TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Petar uništi vjenčanicu koju je Mara posudila Neri za snimanje spota (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Ulagači su šokirani nakon što su čuli Federicine opužbe, te zahtijevaju detaljnu istragu i glasovanje o novom predsjedniku tvrtke. Santino moli Julietu da mu dâ priliku jer je voli i želi je zaštititi. Federica kaže Osvaldu da mora ubiti Fiorellu jer će njezino dijete biti nasljednik, a oni će ostati bez svega. Ako je on ubije, postat će predsjednik tvrtke. Joaquina objašnjava Roxani kako se zaljubila u Máxima i da je ona plod njihove ljubavi. Gianna dobije tahikardiju. Fiorella se odveže i pokušava pobjeći, ali Dante joj stavlja rupčić s kloroformom na lice i ona gubi svijest. Federica je sretna jer je obitelj Angeles zabrinuta za tvrtku i jer ne mogu pronaći Fiorellu. Vittorio odluči dati Diani priliku, ali je policija vodi u pritvor zbog ubojstva. Fiorella moli Osvalda malo vode i da joj dopusti da razgovara s bolesnom sestrom. Sergio moli Julietu da mu oprosti. Ona mu kaže da joj više nikad ne prilazi.

Talijanska mlada (Pedro)

RTL TV, 13.35, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Jelena odahne kad Ines odluči prihvatiti malog Antu i kad obeća da će mu se posvetiti kao pravi roditelj. Stipe se suprotstavi Srđanu, koji ne želi priznati da je on taj koji je sve odao Marici, te mu zaprijeti da će ga smatrati krivcem ako se nešto dogodi njegovoj obitelji. Sara je ljuta na Jakova što je napao Gorana i odlazi s proslave. Goran je pod utjecajem droge odvede u svoj stan gdje provedu noć. Sljedećeg jutra Ines odlazi na posao i zamoli premorenu Saru da pričuva Antu. No Sara ne vidi da se Ante igra blizu uzavrele vode.

Ruža vjetrova (Sara i Jakov)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Dugogodišnji prijatelji okrenuli su Džemre leđa, ali potporu su joj pružile djevojke iz doma koje je dugo prezirala. Najveću potporu pronašla je u Ejlul, koja opet ima velikih problema s očuhom Kemalom. U pokušaju da se spasi, Ejlul je okrvavila ruke.

Anđeli (Ejlul)

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Mira se prije odlaska želi oprostiti od Jamana, ali on je pobjegao. Mira Mertu ostavlja nešto za njega i odlazi. Mert uspijeva pronaći dokaze koji upućuju na to da je Orkun počinitelj krađe. Mirino pismo toliko je ganulo Jamana da se odlučio vratiti kako bi sprao ljagu sa svoga imena i suočio se s klevetama. Odvjetnik Selim obećao mu je svoju pomoć.

Plima i oseka (Jaman)

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Nataša pokušava objasniti Nikoli da između nje i Davora nije tako kako se čini. Maja se miri s Mišom, ali ga ponovno ostavlja zbog spoja s Harijem. Ruža priprema Nikolu za spoj s Franjom i daje mu zadnje instrukcije kako se ponašati na spoju. Odlaze u isti restoran u kojem su Nataša i Davor!

Prava žena (Lidija)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Petar odbije snimati spot s vjenčanjem njega i Nere pa ona napravi dramu i zaprijeti Vinku Fedorom, nakon čega Petar bude prisiljen ispuniti joj želju. Helena pak prozre Nerino prenemaganje na koje upozori Anu, koja joj se sviđa kao osoba. Holcer ucjeni Ivana: ako želi od njega posuditi dim mašinu za spot, neka mu Ivan dovede Helenu na rakiju. Zbog Helene dolazi do rivalstva između starih prijatelja Holcera i Joze. Tijekom priprema za spot, Petar (u Aninom društvu) slučajno uništi Marinu vjenčanicu koju mu je posudila za spot. Ana mu pomaže sanirati štetu, dok se Ivan prihvaća režije spota, na nezadovoljstvo Weltruskog. Prilikom snimanja spota, dim mašina uništi dio instalacija pa Nikola, koji treba glumiti kuma u spotu, ne može izaći iz kupaone jer je ostao bez vode u trenutku dok ima piling masku na licu. Kata pak svim silama želi uhvatiti vjenčani buket, no njen pokušaj ne završi slavno.

Zlatni dvori (Vinko i Nikola)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr