TV

NOVI OBRATI

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Na majčin nagovor Efe se vrati u tvrtku gdje se sukobi s Borom (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro razoruža Aníbala, a policija ga uhiti. Očajna Julieta plače. Policija odlazi s Pedrom u Aníbalov stan. Spašavaju Betita, a policija uhiti Ramira. Roxana i Gianna su ljubomorne na Katyu i govore Benitu i Gaelu da se drže podalje od nje. Osvaldo misli da su Gael i Katya u vezi. Gianna zahtijeva od Gaela da jasno kaže svima da mu Katya nije djevojka. Fiorella šije plišanog ponija i daje ga Pilar koja je jako uzbuđena što ga opet ima. Julieta kaže Sergiju da odlazi s imanja jer joj nije ugodno otkad se pojavila Pilar. Dante je zabrinut jer Pilar zna mnoge tajne. Joaquina i Fiorella pristanu da Roxana i Gianna dijele sobu. Simona nalazi Sonijine nalaze na trudnoću i misli da je Roxana trudna. Joaquina posjećuje Adelu i Reynalda i kaže im da se Benito mora oženiti s Roxanom. Roxana im kaže da nije trudna. Osvaldo misli da je Fiorella trudna i ponižava Soniju govoreći joj da mu ona ne može roditi sina. Sonia šuti. Eloisa predlaže zdravicu u čast Pedrovog i Fiorellinog vjenčanja i daje im svoj blagoslov. Svi su u šoku.

Talijanska mlada (Pedro i Fiorella)

RTL TV, 13.35, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Nenajavljena gošća je Jelena, Markova bivša cura koju nije vidio sedam godina i koja mu sprema veliko iznenađenje. Iako se istinski brine za Maricu, Stipu prije svega zanima što ona točno zna. Njegova najgora noćna mora postat će java jer Marica zna cijelu istinu. Istovremeno, Toni se boji novih nuspojava zbog steroida pa odluči odigrati utakmicu bez konzumiranja stimulansa. Sara se ponovno nalazi s Goranom koji joj opet nudi drogu kao savršeni bijeg od svih problema.

Ruža vjetrova (Stipe Odak)

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Jaman nikomu ne kaže što se zapravo dogodilo. Jamanov očuh Hasan povukao je tužbu protiv Jamanove majke koja je zatim puštena na slobodu. Sude je mjesecima pripremala sajam tijekom kojeg je pokušala zavaditi Ender i Selima. Sude nije svjesna da će problemi koji su nastali između Jamana i njegove majke samo dodatno osnažiti Mirin i Jamanov odnos, a to je zadnje što želi.

Plima i oseka

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Nikola, prerušen u Ružu, pomaže ovršiteljima iznijeti stvari iz Ružičnjaka. No, u veselju ga prekida iznenadni dolazak Ruže. Nataša saziva hitan kolegij na kojem objavljuje odluku – stanje je alarmantno, a Ružu će možda morati zamijeniti. Danijela i Sanda započinju borbu za Ružino mjesto.

Prava žena (Nikola)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Holcer se silom želi odužiti Petru i uzeti mu odljev za novi zub. Kako mu Petar to ne dopušta, ovaj ga drogira i ošamuti. Takvog ga nalazi Ana koja ga dovede u ljetnikovac. Očajna Nera, uvjerena da je Petar bio pijan ili, još gore, pijan kod Ane, zove Weltruskog kojeg postavi za Aninog novog učitelja. Istovremeno, Holcer ponovo drogira Petra kako bi završio posao. Zvonko prati Ivana kako bi saznao što je između Kate i njega. Ispriča sve Domagoju koji ga uvjeri da Kata samo glumi pred Nikolom. Kada Zvonko čuje da se Kati svidjela Marina ogrlica, odmah naručuje jednu od Domagoja.

Zlatni dvori (Ana i Petar)

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Nisan proživljava teške dane. Ostavila ju je majka, a Efe joj je okrenuo leđa. Posjećuje oca u bolnici, a ubrzo sazna da se Efe vratio u tvrtku. Naime, Lejla ga je molila da se vrati i spasi tvrtku od Sede. Iako to ne želi, Efe se vrati i odmah se sukobljava s Borom, koji ga provocira. Efruz razgovara s Efeom i pokušava mu objasniti da Nisan nije lako i da joj je potrebna njegova potpora.

Ponovno rođen (Nisan)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr