TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Kahramana brine Elifino zdravlje, dok Soner i Defne udružuju snage (Sudbina)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Voli me zauvijek

Elisa podsjeća Mónicu da mora preuzeti kupoprodajni ugovor kuće u Chetumalu i da mora napisati oporuku kako joj Gonzalo ne bi preoteo vlasništvo. Camilo kaže roditeljima da Paulina poznaje svoju polubraću, a ne zna da su joj rod. Julieta nabavi dokaze o Gonzalovoj prijevari. Julieta podere haljinu za Adriánovo vjenčanje. Nuria moli Julietu da spriječi to vjenčanje. Inés prezire Gonzala. Beto izjavi ljubav Chelo. Julieta pokaže Paulini papire koji dokazuju da je Gonzalo prevario njezinog oca i prijeti da će prijaviti Gonzala ako se Paulina uda za Adriána.

Voli me zauvijek

NOVA TV, 20.15, TURSKA SERIJA, Sudbina

Kahraman koji je zabrinut za Elifino zdravlje odluči je potajno promatrati. Šokirat će se viješću koju čuje. Soner netremice prati Elif. Defne i on skovali su planove. Kreću djelovati ne gubeći vrijeme. Međutim, nemaju pojma da će se susresti s nenadanim preprekama.

Sudbina (Toprak)

NOVA TV, 21.05, TURSKA SERIJA, Tuđi život

Dilara se jako posvađa s Asuman. Jako je uzrujava Asumanina prisutnost u ljetnikovcu. Asuman odlučuje otići iz ljetnikovca, ali je Harun nagovori da se vrati. Harun još uvijek nije svjestan odnosa između Asuman i Džandan, ali ga jako uznemiruje što mu se Asuman želi približiti.

Tuđi život

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr