TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Hoće li Efe saznati tko je pravi ubojica njegova oca? (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Sergio, Julieta, Fiorella, Sonia, Osvaldo, Eloisa, Gael i radnici ne mogu vjerovati da je Pilar živa. Federica moli Dantea da uzme plišanog ponija Pilar. Eloisa ispituje Pilar, a ona je uplašena i priznaje da je Máximo lažirao njezinu smrt te da je to trajalo godinama pa ju je smjestio u umobolnicu. Aníbal šalje poruku Julieti i započinje osvetu. Julieti nije drago što se pojavila Pilar. Aitana traži od Osvalda da se sastanu u tajnosti, ali Osvaldo joj savjetuje neka ima dostojanstva i zaboravi ga. Dr. Elizalde moli Pedra da kontrolira svoje emocije jer one mogu utjecati na njegov oporavak i savjetuje mu da odvede Pilar psihijatru. Eloisa je bijesna zbog onoga što je Máximo učinio Pilar. Sonia se moli da njezina beba bude dobro i da ne pobaci. Federica donosi dokument u kojemu se vidi da je Máximo krivotvorio Gabrielov potpis i počinio prijevaru. Eloisa i ostali članovi obitelji su iznenađeni.

Talijanska mlada (Fiorella)

RTL TV, 14.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Nives upada u Milivojev ured i nameće mu program koji je sama osmislila. Poniženi Milivoj joj se pokušava suprotstaviti, no ona tada izvlači svoju glavnu kartu – zna za njegovu slabost prema mlađim ženama i zato mu je našla takvu asistenticu! Milivoj nema izbora. Marica razmišlja o onom što joj je Srđan rekao. Ines se odlučila posvetiti poslu pa se nalazi s prvom klijenticom, a Suzana, naišavši na nejasnoće u slučaju deložacije, odlučuje potražiti Milinu pomoć. Kod Tonija se javljaju prvi simptomi korištenja steroida.

Ruža vjetrova

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Crna ruža

Kendal utjehu pokušava pronaći u naručju svoje majke. Hoće li se majka Kadrije moći nositi s činjenicom da je njezin sin drugima nanio toliko zla? Ebru pokušava nagovoriti Barana da se pridruži njoj i svojima sestrama i bratu u preseljenju u Istanbul. Ajše se napokon ujedini sa svojim ocem Kasimom i Ozlem.

Crna ruža (Ruzgar)

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Unatoč Selimovim upozorenjima Jaman se nastavlja sukobljavati sa svojim očuhom Hasanom kako bi pomogao svojoj majci. Orkun krivi Jamana za svoje probleme u vezi s Mirom. Tijekom Ejluline rođendanske zabave Mira i Orkun su se posvađali. Mira susreće Merta i Jamana te zajedno odlaze u bolnicu, gdje Jaman prijeti Hasanu da mora povući tužbu protiv njegove majke.

Plima i oseka (Mert i Jaman)

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Pokušavajući Slavenu, ali i sebi, dokazati da ne gubi muškost, Nikola odlazi u kafić zavesti prvu zgodnu ženu. Maja požali što je tražila novu cimericu jer je Valentina maltretira. Patricijina nezgoda u novom stanu tjera je da posumnja u svoju odluku, a Nataša nakon odgledane snimke, izbaci Antonija iz showa i sukobljava se s Maksom.

Prava žena (Ruža)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Ana i Antun dolaze na večeru kod Begovaca, koja eskalira kada Ana zapjeva na nagovor okupljenih. Ljubomorna Nera ne propusti “spustiti“ Ani, a uključi se i Irena koja suptilno naznači Aninom ocu kako je posao pjevačice pomalo promiskuitetan. Ionako već na rubu, Antun ljutito odlazi s večere, a Ana želi odustati od svega, unatoč Petrovom nagovaranju. Nakon što Antun proda kobilu Plamenku Nikoli, Ana iz prkosa ocu odlazi kod Nere i sklapa dogovor – radit će s Petrom na karijeri pjevačice, ali pod Nerinom prismotrom. Kata koristi Ivana da bi Nikolu učinila ljubomornim, a Ivan koristi Katu kao krinku pri špijuniranju Nikolinih poslova. Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja, Ivan napokon obija Nikolin sef i nalazi papirić s telefonskim brojem. Naziva ga i saznaje da se Nikola očito bavi sumnjivim djelatnostima.

Zlatni dvori

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Efe je saznao da je Nisan cijelo vrijeme od njega kila da joj je otac živ. Bijesan je i daje joj to do znanja. Odlazi do Kadima i Efruz i govori im što se dogodilo. Efe se tijekom razgovora sjetio prstena ubojice svoga oca. Nakon što ga je opisao, Efuz je shvatila da je njezin otac Kadim ubojica za kojim Efe traga. Međutim, ne zna kako da mu to kaže. Nisanina majka također je ljuta na svoju kćer zbog njezinih nepromišljenih postupaka.

Ponovno rođen (Efruz)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr