TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Efe želi da Kadim nosi teret krivice do kraja svog života (Ponovno rođen)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Pedro i Fiorella se pitaju zašto Sonia nije pokazala Osvaldu nalaze testa na trudnoću. Federica predlaže Osvaldu da ubiju Fiorellu jer je trudna i obeća mu dio nasljedstva. Federica moli Dantea da postavi kameru u sobu u kojoj se Osvaldo sprema ubiti Fiorellu kako bi poslije imali dokaze protiv njega. Alina daje Pilar lijekove. Katya i daje želi zavesti Gaela, ali on je zamoli da ga pusti na miru jer voli Giannu. Katya kaže Agustínu da ju je Gael pokušao silovati. Osvaldo odlazi vidjeti Soniju kako pjeva. Eloisa prihvaća činjenicu da su Gael i Gianna u vezi. Aitana puca od ljutnje kad joj Roxana prizna da su se Pedro i Fiorella vjenčali. Sergio je ljubomoran jer Julieta boravi u hotelu u kojem je i Santino. Sergio je pijan i priznaje Julieti da je vodio ljubav s njom prije 24 godine, predstavljajući se kao Santino. Julieta je ogorčena i želi da joj nikad više ne prilazi. Álvaro stupa u kontakt s Julietom i Santinom kako bi s njima razgovarao o Mariju, svome polubratu. Vittorio se želi sastati s Fiorellom kako bi joj dao pismo njezina oca koje je on ostavio uoči smrti.

Talijanska mlada (Gianna)

RTL TV, 13.30, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Ines je šokirana novonastalom situacijom i ne zna hoće li pristati čuvati Markova sina pola godine. Marica izlazi iz bolnice, a Stipe krije koliko mu je krivo zbog Nivesinog odlaska iz obiteljske kuće. Suzana traži pomoć od Srđana i Ane oko slučaja Jelavić, ali Ani smeta što je u plan uključena i Mila. Jure, u međuvremenu, susreće investitora Mateja i posvađa se s njim zbog sumnje da će Matej preurediti njihov stan u mali noćni klub. Nakon što su ih policajci zaustavili i pretresli zbog droge, u Sari se budi sumnja u Goranov moral, a Luka i Lana izlaze van i sve više se sviđaju jedno drugom. Marko obznani Stipi, Marici i Jakovu da je postao otac!

Ruža vjetrova (Jakov)

NOVA TV, 18.15, TURSKA SERIJA, Anđeli

Mesude ne zna je li na nebu ili na zemlji. Je li stvarno moguće da se njezin muž Kemal, u kojem je u srednjim godinama pronašla ljubav, udvara njezinoj kćeri? Dok se ona muči progonjena raznim mislima, starija susjeda joj dolazi na čaj. Žena joj nehotice naspe sol na ranu. Kaže joj kako je pogriješila time što je izabrala mladog muža jer žene propadaju brže, pogotovo dok u kući ima mlađahnu kćer. Mesude je šokirana.

Anđeli

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Orkun i Ejlul žele se riješiti Jamana. Jaman, Mert i Ejlul odlaze u restoran gdje susreću Miru, Orkuna i njihove obitelji. Čitava situacija imat će posve neočekivan ishod. Jaman se počinje pripremati za prijamni ispit na Sveučilištu Asim Sekip Kaja.

Plima i oseka (Mira)

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Nataša objavljuje ekipi sretnu vijest da se show ‘Prava žena’ nastavlja. Nakon što Hari iznenada traži Maju broj mobitela, ona odmah počne sanjariti o njemu. Aljoša pomaže Patriciji nakon nezgodnog pada na ledu, a ona je sve zabrinutija za svoju tajnu trudnoću. U međuvremenu, prvi dogovoreni romantični susret Nataše i Nikole prekine Davor. Danijela iz novina saznaje za Sandinu ambiciju da naslijedi Ružu, koja od Aleksandre traži pravne poteze da spasi Ružičnjak od prodaje.

Prava žena

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Nikola obeća Kati da će biti voditeljica kozmetičkog salona u njegovom wellness centru – kad ga izgradi. Kata je oduševljena pa Zvonko, koji joj je darovao skupi poklon, opet ostaje nezapažen. Pjevačke probe ne teku najbolje: Ana je loše raspoložena zbog financijskih problema u obitelji, a Petar nervozan zbog odugovlačenja, jer mu curi rok za okladu, a ne smije to reći Ani. Kako bi se Ana lakše opustila, Petar, na užas Nere i Weltruskog, premjesti probe u štalu. Nera je nervozna jer Petar provodi previše vremena s Anom. Petar dobije ideju da Neri u Slavoniji snimi spot i tako je skine s vrata. Joza je čvrsto odlučio pomoći Holceru da se skine s alkohola pa dovede Balenovića da mu zaplijeni sav alkohol i naplati kazne kako bi ovaj ostao bez novaca za piće. No, Holcer odluči sagraditi vlastiti kotao za pečenje rakije.Starački dom više ne želi primiti Helenu pa ju Vinko, na Irenin užas, dovodi u ljetnikovac. No, Helena pobjegne iz ljetnikovca te u mjestu upozna i šarmira Holcera i Jozu, ali i Anu, koja joj se odmah svidi.

Zlatni dvori (Weltruski i Ana)

NOVA TV, 22.30, TURSKA SERIJA, Ponovno rođen

Efe se pojavi na Kadimovim vratima i odvede ga u nepoznatom smjeru. Efruz je uvjerena da Efe njezina oca vodi u policijsku postaju. Kadim preklinje Efea za oprost, a Efe će ga natjerati da živi s krivnjom do kraja života. Seda se prisjeća starih dana i veze s Meteom i sve se teže kontrolira. Nisan je ima leukemiju, ali ne želi prihvatiti istinu. I Bora ima iskustva s tom bolešću. Nisan i Bora zbližili su se kao nikad dosad.

Ponovno rođen (Nisan)

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr