TV

TV PREPORUKA

SADRŽAJ VAŠIH OMILJENIH SAPUNICA: Ana i Petar kojima je dosta svega žele odustati od projekta (Zlatni dvori)

HRT1, 12.25, MEKSIČKA SERIJA, Talijanska mlada

Vittorio obeća Diani da će joj pomoći da izađe iz zatvora i moli Adelu i Reynalda da se pobrinu za Betita dok on ne riješi problem s Dianom. Federica silom od Pilar želi doznati tko je ubio Gabriela, a Pilar prestrašena plače. Alina moli Federicu da je ostavi na miru jer je bolesna. Katya ide na imanje, a Gianni pozoli kad ugleda Katyu preblizu Gaelu. Roxana tješi Gaela koji se boji da će izgubiti Giannu nakon što je pretrpjela srčani udar. Álvaro daje Santinu prezime “Bianchi”, kako bi uskoro mogli pronaći njegovu kćer u Italiji. Pedro zahtijeva da Dante prijavi policiji Fiorellin nestanak. Federica kaže Danteu da je čula kad je Pilar tijekom terapije rekla da je Gabriel ubijen i da će osvetiti njegovu smrt. Dante je šokiran. Fiorella prepozna Osvalda i moli ga da je ne ubije jer je Gianna treba, a njegov sin treba njega da ga odgaja. Sonia Osvaldu prizna da je trudna, te smatra da bi trebali početi novi život. Federica zahtjeva da Osvaldo ubije Fiorellu jer ga je prepoznala. Fiorella kaže Osvaldu da on ne želi da njegovo dijete ima oca ubojicu, te da započne novi život. On odvezuje Fiorellu i moli je da ga ne oda. Pedro i policija pokušavaju pronaći Fiorellu uz pomoć njezina mobitela.

Talijanska mlada (Vittorio)

RTL TV, 13.35, DRAMSKA SERIJA, Ruža vjetrova

Sara je izigrala Inesino povjerenje jer je ostavila malog Antu pored uključenog kuhala. Ines je izvan sebe od bijesa! Stipe nastoji uvjeriti Marka u svoje dobre namjere te mu obeća da se neće miješati u njegov privatni život jer mu je sreća cjelokupne obitelji na prvome mjestu. No Marko je sumnjičav. Istovremeno, Mila zadivljuje Srđana i Suzanu svojom gorljivom borbom za Jelaviće. Jakov uviđa da je Sara drogirana, a Marko dolazi kući i nalazi Ines, koju Ante izluđuje. Brine je li to previše za nju.

Ruža vjetrova (Ines i Marko)

DOMA TV, 19.00, TURSKA SERIJA, Plima i oseka

Nakon što su ga svi optužili za krađu novca, Jaman je vidno potresen i odlazi od kuće iako ga Mert preklinje da ostane. Samo obitelj Serez vjeruje u to da je Jaman nevin. Selim i Mert pokušavaju razotkriti Orkunovu obmanu. Mira se priprema za odlazak na liječenje i žao joj je što se ne može oprostiti od Jamana. Orkunu kaže da ne želi da ide s njom u Ameriku.

Plima i oseka (Mira)

RTL TV, 20.00, DRAMSKA SERIJA, Prava žena

Davor u bolnici upoznaje Natašinog brata, Vedrana. Njihov susret završava loše jer u napadu bijesa Vedran udara Davora u lice. Nikola, obučen kao Ruža, odlazi na još jedan spoj s Franjom kako bi dobio novac i vratio Ružičnjak Ruži. Patricija otkriva da Zoki nije potpisao dokumente za razvod, već ih je spalio pred njom odbijajući ikakvu pomisao na rastavu. Uznemirena Patricija se na klizalištu iskali na nedužnima Maji i Aljoši.

Prava žena (Aljoša)

NOVA TV, 21.30, DRAMSKA SERIJA, Zlatni dvori

Petar želi što prije dovršiti snimanje spota kako bi Jana i Neru poslao u Zagreb i sam se posvetio Aninoj obuci. No, Jan i Nera imaju drugi plan – on je osmislio novi koncept spota, koji bi Neri trebao pomoći da se zauvijek riješi Ane. Stoga Irena i Nera vode Anu u šoping i pokušavaju je nagovoriti na preizazovni outfit. Na povratku u selo, Ana poludi kad shvati da je, zbog snimanja spota, Jan doveo konje u opasnost te opet zaprijeti Petru da će napustiti projekt. Petar gubi strpljenje: ako želi odustati, neka odustane! Uz sve to, novca na Petrovoj kartici sve je manje: zbog nestanka struje u selu naplaćena mu je pozamašna kazna. Nikola i Mara su u problemu, zbog Katine ozljede ostali su bez kuharice i to na dan prave svadbe. Domagoj uskače na Katino mjesto i spašava stvar, a usput otkrije i tajnu Nikolinog savršenog tena i vraća mu milo za drago. Nikola predbaci Kati zbog njenog dugog jezika i otkaže buduće tretmane manikure pa Katine nade u spoj s Nikolom padaju u vodu. Joza i Holcer se u ratu za Helenu služe lažima i podvalama: tek što se učini da je Joza dobio bitku, vodstvo preuzima njegov suparnik.

Zlatni dvori (Nera i Jan)

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr