Novi član žirija Masterchefa pokazao zube

U drugoj sezoni Masterchefa koja se počinje prikazivati 24. rujna u 22 sata na Novoj TV imat ćete prilike upoznati novog člana žirija, Dina Galvagna koji je već dao naslutiti da neće nikome gledati kroz prste.

‘Svakim novim tjednom letvicu ćemo podizati više.’, objašnjava novi član žirija Dino Galvagno kako će otprilike izgledati 13 tjedana Masterchefa.

Galvagno, kuhar i vlasnik restorana Prasac u novoj sezoni pridružuje se Mati Jankoviću i Radovanu Marčiću u ocjenjivanju i edukaciji natjecatelja, a evo koja je njegova filozofija.

‘U mojoj kuhinji tretiramo svaku namirnicu, bez obzira kako ona skromna bila, s jednakim poštovanjem. Tanjur koji prezentirate pred gosta mora odražavati vaš stav, vaše viđenje svijeta. Kuhanje je kompleksan proces i treba rezultirati vrhunskim doživljajem. Ne pristajem na ništa manje!”, objašnjava Dino svoj pristup kuhanju.

Pola sata za prvi dojam

Svi oni koji prisustvuju audiciji Masterchefa imaju samo pola sata za pripremanje jela koje je njihova potencijalna ulaznica za ulazak u show i pokušaj da uđu u svijet profesionalne kuhinje. Kako bi osvojili Masterchef pregaču, natjecatelji moraju u svega par minuta prezentirati svoje jelo koje će žiri i kušati te odlučiti o daljnjoj sudbini.

‘Od vas se ovdje očekuje da sve bude tip top.’, samo su neke od uputa koje su natjecatelji imali priliku čuti od strane žirija.

Dvije tisuće ljudi prijavilo se u show, no samo najbolji ulaze u TOP 50. Oni koji prođu audiciju dobit će novu priliku za dokazivanjem, a samo najbolji ući će u Masterchef kuhinju i postati natjecateljima druge sezone popularnog showa. Očekuju ih nevjerojatni izazovi, brojne lekcije te kuhanje uz bok najboljih svjetskih kuhara. Samo jedan od njih ostvarit će svoj san i postati drugi hrvatski Masterchef.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr