Nestala kartonska statua Sulejmana Veličanstvenog

Nakon jučerašnje šetnje po središnjem Trgu grada Zagreba, Sulejman je svoj ‘dom’ pronašao u jednom trgovačkom centru. No na žalost njegovo sigurno utočište postalo je mjesto zloćina. Sulejman je otet!

Pojavio se u Hrvatskoj nekoliko dana ranije i odmah izazvao pomutnju! Zajedno s voljenom Hurem prošetao je ulicama Zagreba, a prolaznici su teško mogli vjerovati da su krajičkom oka ugledali sultana Sulejmana, kartonskom glavom i bradom.

Muškarac koji će u seriji Sulejman Veličanstveni ratovati i ljubiti, brzo je postao i zagrebačka atrakcija. Prolaznici su ga odmah prepoznali i poželjeli ovjekovječiti fotoaparatom svoj iznenadni susret s kartonskim likom. Obožavatelje nimalo nije smetalo što su se u zezanciji družili s kartonskim zvijezdama.

Nakon šetnje Zagrebom, kartonska statua Sulejmana smještena je u jednom trgovačkom centru u Zagrebu. Tek nekoliko sati kasnije počela je velika potraga za Sulejmanom jer se očito obožavateljima lika i djela glumca Halita Ergenca toliko svidjela statua da su je odlučili oteti.

Zaštitari šoping centra pregledavaju snimke ne bi li pronašli počinitelje i statuu veličanstvenog vladara. A s RTL-a mole da se sve osobe koje imaju informacije o ovom događaju jave RTL Televiziji kako bi pronašli otetu zvijezdu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr