TV

'TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!'

MATE SKEPTIČAN PREMA DANAŠNJIM JELIMA: Kandidati se našli na nepoznatom terenu i pripremili svakakve ‘delicije’

Pred kandidatima je novi tjedan, tjedan moderne kuhinje pa ih je tako na jedinicama dočekala vrlo moderna i zanimljiva, iako mnogima nepoznata, glavna namirnica – crni češnjak. No, češnjak nije jedini problem kandidata, veći problem im je shvatiti – što zapravo znači moderno jelo?

Iako su neki jedva dočekali trenutak kada će moći istaknuti svoju kreativnost u kuhinji i eksperimentirati s novim jelima, drugi su se našli na nepoznatom putu koji bi ih mogao odvesti u krivom smjeru. Naime, među kandidatima se nalazi mnogo ljubitelja tradicionalne kuhinje pa bi im ovaj tjedan mogao predstavljati veliki problem.

Članovi žirija dosta su skeptični prema receptima kandidata, a najviše upitnika iznad glave imao je Mate Janković.

Većina kandidata odlučila se za slatko-slanu kombinaciju jer im je žiri na početku pripreme dao komentar kako je crni češnjak zapravo vrlo sličan suhoj šljivi pa su kandidati odmah to povezali s voćem.

Piletina s marelicama, losos s narančom, lignje punjene voćem, burger s ananasom i mangom i neizostavnim crnim češnjakom, samo su neke od delicija koje će se večeras spremati.

S kojim (ne)oduševljenjem će žiri kušati prva jela ovotjedne moderne kuhinje, ne propustite pogledati večeras u 21:10 sati na RTL-u!

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr